[The End is Here] HBO神劇 The Leftovers Final Season 討論區

633 回覆
10 Like 4 Dislike

watch?v=p4rvEUlzKcA

Manchester by the Sea

之前搭回程飛機果陣睇
其他人好多睇緊sw rogue one,我唯有扮望窗出面但其實偷偷地抹眼淚

睇完會sad成日

唔知話佢先進好定係易中伏

以後post watch?v=258ZtwjxxnUh 算

watch?v=p4rvEUlzKcA

Manchester by the Sea

之前搭回程飛機果陣睇
其他人好多睇緊sw rogue one,我唯有扮望窗出面但其實偷偷地抹眼淚

睇完會sad成日

佢想搶槍果幕
但好鐘意睇佢同佢侄仔d對手戲
BTW有冇人仲係震驚緊Meg同Evie咁就死左
仲以為Mag會有返咁上下戲份
請問邊度有得睇
vmus個片源死左
應該入得黎都係睇過S3E1
下面會post條youtube link thumbnail會有S3E1 spoiler

好撚好聽呀呢首bgm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=wmat7fUem8U
請問邊度有得睇
vmus個片源死左

http://www.zmz2017.com/自己down
請問邊度有得睇
vmus個片源死左

http://www.zmz2017.com/自己down

呢位巴打係要頭兩季定S3先

S1&2 search過好多都睇唔到
試下台灣網(要login):
http://moviesunusa.net/%e5%ae%88%e6%9c%9b%e5%a1%b5%e4%b8%96-leftovers/

用Android嘅話裝Terrariumtv個app會齊哂同埋有字幕(subhd)

第一集都咁高質點算

得返7集點算
其實呢套劇真係好啱一個禮拜睇一集,連續睇個人會爆開
第一集已經係classic leftovers
有意味深長既opening scene
拍得好靚既cinematography+極度高質既bgm
演技+shirtless kevin
每隔十幾分鐘就可以大嗌what the fuck
同最尾突然黎一個好powerful既mind blown scene
同埋估唔到第一集死左咁多人
btw我諗lily應該係跟左erika走

實情係liv tyler好貴

雖然不嬲都想佢兩個死但冇諗過咁突然

仲有, 其實係咪無講evie點解join gr, 因為無父愛有d 9 吹

好似都關erika之前想離開佢地事,同埋就算個town冇departure,佢地屋企都係失去左某d野,根本冇miracle,佢都唔想再扮完美扮ok,其實呢個家庭冇野係ok
btw evie阿爺可能女女女過佢,冇講過真相係點 淨係提過佢阿爺用下半身犯罪,之後john開槍射佢同好憎佢

仲有, 其實係咪無講evie點解join gr, 因為無父愛有d 9 吹

好似都關erika之前想離開佢地事,同埋就算個town冇departure,佢地屋企都係失去左某d野,根本冇miracle,佢都唔想再扮完美扮ok,其實呢個家庭冇野係ok
btw evie阿爺可能女女女過佢,冇講過真相係點 淨係提過佢阿爺用下半身犯罪,之後john開槍射佢同好憎佢

btw其實佢同meg都幾似,兩個都係比departure呢單野掩蓋左佢地自己失去既野
兩個都係咁黑人憎

[img]https://68.media.tumblr.com/d2255d32d6cd48d4258f534eaf0fbdf2/tumblr_ookyiaqrha1vim9ixo2_r8_400.gif[/im]

最後一次見

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kevin最尾阻止世界末日
同Nora一齊去左隱居過平淡生活
好想睇如果Nora落hotel會點
大膽推測: Kevin同Nora一齊落左去
但得Nora返到上黎
聚精會神咁品嘗完EP1,好滿足,想快d睇哂呢季
但係唔知點解個心有少少唔舒服

GR算唔算正式收皮?又會完得咁突然嘅...

係咪7週年發生咗d事"new Jesus"同Nora先會搬去AUS呢

Dean嗰part唔知有咩隱喻 痴線佬出得兩幕就俾人爆頭
應該冇人會信狗變人呢個theory掛,又唔係Supernatural
第一集都咁高質點算

得返7集點算
其實呢套劇真係好啱一個禮拜睇一集,連續睇個人會爆開
第一集已經係classic leftovers
有意味深長既opening scene
拍得好靚既cinematography+極度高質既bgm
演技+shirtless kevin
每隔十幾分鐘就可以大嗌what the fuck
同最尾突然黎一個好powerful既mind blown scene

ratings都好過頭兩季,實至名歸!

btw其實佢同meg都幾似,兩個都係比departure呢單野掩蓋左佢地自己失去既野
兩個都係咁黑人憎

agger 西口西面,好pretentious
好想睇如果Nora落hotel會點

大膽推測: Kevin同Nora一齊落左去
但得Nora返到上黎

[9up]一齊喺hotel唱歌但Nora睜大眼發覺得佢自己一個,之後歇斯底里咁喊住叫"KEVIN!",慢慢拉wide shot起bgm

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞