Hao123綁架首頁點解決?

350 回覆
27 Like 2 Dislike
我想問
中咗嘅人係咪都係用bitcomet?
有冇例外?

而家試下逐一拆解

我有裝,但好少用

有裝 但好耐無用過, 亦無開
而且自動裝firefox果陣, bitcomet係無開
而家部電腦有2個firefox 點算好
2個檔案位置都一樣
一個就俾人騎劫 一個就正常
del果陣淨del到正常果個
2個檔案位置都一樣

AdwCleaner加MalwareByte
唔得就洗機啦
有冇巴打研究到點解會中luckystarting
自問呢排都冇裝過野
2個檔案位置都一樣

唔得就洗機啦

試試先
2個檔案位置都一樣

唔得就洗機啦

malwarebyte救左我好多次
呢個luckstarting好犀利
我都中左招
有冇巴打研究到點解會中luckystarting
自問呢排都冇裝過野

+1

利申 平時有上下 jav
2個檔案位置都一樣

唔得就洗機啦

今次佢掃唔到
2個檔案位置都一樣

唔得就洗機啦

今次佢掃唔到

有冇試過google?
成個folder 剷咗再down就正常翻,但個Firefox 有個叫bin嘅檔案剷唔到,話仲running
其實點先會中
老母部電腦中過,個陣唔知點清一野洗左佢算,過多派又中翻懶得同佢搞
平時就習慣得閒用軟件backup個system 係外置, 一有時即刻重裝,
睇套片就裝完. 唔使煩, 不過主要問題係唔好睇大陸av, 下載大陸軟件

反我想知重裝完,要裝返哂啲 Driver係咪只能夠逐個逐個黎,有冇軟件可以一次搞哂
怕用網上銀行個 d 比人偷資料
成個folder 剷咗再down就正常翻,但個Firefox 有個叫bin嘅檔案剷唔到,話仲running

冇用
過兩日又嚟過

我之前試過
隻luckystarting似乎係綁左係某D google廣告度
所以最近突然好多人中招

我見淨係呢個 Post都有4,5個巴打中左招

我都中左

我都中
屌 都唔知點解會中
睇睇下YouTube 個chrome突然自己閂左
我一重開 就變左luckystarting

我都中
我星期一第一次中
係我行出廳食完飯
返到黎就中左
之後搞左我一大輪

尋晚突然彈個notice話chrome有事要重啟
我無為意禁左是
即係再中

隻毒會自動關左我個防毒

2次都係上緊lihkg
我見有人係睇youtube都中
所以我估係廣告問題
平時無裝adblock
有冇人有用adblock都中招?

我都中左
利申:洗緊機
平時就習慣得閒用軟件backup個system 係外置, 一有時即刻重裝,
睇套片就裝完. 唔使煩, 不過主要問題係唔好睇大陸av, 下載大陸軟件

反我想知重裝完,要裝返哂啲 Driver係咪只能夠逐個逐個黎,有冇軟件可以一次搞哂

用 linux
隻luckystarting似乎係綁左係某D google廣告度
所以最近突然好多人中招

我見淨係呢個 Post都有4,5個巴打中左招

我都中左

我都中
屌 都唔知點解會中
睇睇下YouTube 個chrome突然自己閂左
我一重開 就變左luckystarting

我都中
我星期一第一次中
係我行出廳食完飯
返到黎就中左
之後搞左我一大輪

尋晚突然彈個notice話chrome有事要重啟
我無為意禁左是
即係再中

隻毒會自動關左我個防毒

2次都係上緊lihkg
我見有人係睇youtube都中
所以我估係廣告問題
平時無裝adblock
有冇人有用adblock都中招?

我都中左
利申:洗緊機

有冇人知原因
呢排又冇裝過野 又冇上j網
之前中左trotux
用zemana antimalware搞掂左
唔知123得唔得

冇用
過兩日又嚟過

我之前試過

u r right
認真試下以毒攻毒
裝大陸d 防毒軟件可以破到
親身經驗,外國果d 唔work
啱啱用malwarebyte掃
似乎關bitcomet事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞