Hao123綁架首頁點解決?

350 回覆
27 Like 2 Dislike
Lm

仆街
掃完又中
又有個woshibeiyongde
大陸"我是xx的"
仆街清極都有
360一定得 信我

唔好害人啦

真係得
同埋殺完hao123, 360可以delete到
反正你地都係洗機,咪試下囉
我自己部機就work ge
http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5912969&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

見到依嗰POST特登返去搵比大家
真心好有用

岩岩跟左清一次,好似得左,firefox 同假chrome 都del 左。不過搞左成粒鐘

我整完, 第二日佢又出返黎喇

睇黎要洗機了
用adwcleaner
又掃多咗

重裝算啦
如果要裝d可疑嘅野 有冇邊隻sandbox有用
搞幾日死都唔用 linux
老實
Luckystarting 我諗緊到底關唔關連登d廣告事
事關我星期一第一次中
同尋晚無啦啦又中返
個段時間都係上緊連登
部電腦平時都無咩點上其他網或者download d 咩

本身諗會唔會係dl歌個陣中招
但我唔見有人reply話中招

反而我想知中左可以點搞

只係得洗機一個方法?

利申,電腦白痴,希望咁多位巴打教下路

Adwcleaner + malwarebytes
用完adw
再用malware

無用的,好快佢會又出現。
前排想download bitcomet果陣, 用firefox一入去個官網 download果個位佢就話危險網頁
https://www.malwarebytes.com
免費 保證有用
唔洗多謝

掃唔到野

用哂高登果6隻防毒都掃唔到
http://forum7.hkgolden.com/view.aspx?type=SW&message=5912969&highlight_id=0&page=1&authorOnly=False

見到依嗰POST特登返去搵比大家
真心好有用

岩岩跟左清一次,好似得左,firefox 同假chrome 都del 左。不過搞左成粒鐘

我整完, 第二日佢又出返黎喇

睇黎要洗機了

掃唔到
應該關裝百度網盤事
應該關裝百度網盤事

我冇裝
都中
我都中左
估唔到咁多人中
應該關裝百度網盤事

我裝左都無事
大家有冇裝 QQ 同埋有冇裝QQ 安全護盾
大家不妨留意下自己個UAC 權限有冇自己去到最低
機已洗
仆佢個街我都中招

我屌佢老母蠱惑到閪咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞