Hao123綁架首頁點解決?

350 回覆
27 Like 2 Dislike
琴晚都無啦啦中左Luckystarting 仲幫我裝左個Firefox
有冇人知點搞
中過,慢慢就會幫你裝埋假chrome係快捷欄
之後你要係本身chrome開先得
再過多排係chrome開都會變埋假野
到呢d位我先忍唔住洗機
真係賤
冇嫁啦 最強病毒 諗定買邊部新機好過啦
鬼叫你上咁多蝗蟲網咩
之後比人綁架搞左勁耐都唔得,最後發現原來佢改左桌面個捷徑嘅路徑,set左一開就開佢個網頁
用 linux
if you cant beat them
join them
用 linux

琴晚都無啦啦中左Luckystarting 仲幫我裝左個Firefox
有冇人知點搞

頂我今日中左🤢🤢
佢係路徑修改到自己網頁 所以用掃毒係掃唔到
重點係中左hao123已經話做到您電腦最高權限
您死心啦

有冇人知點搞

頂我今日中左🤢🤢

我都係今日中呀
裝Linux
無知一問 360 好多毒?之前裝過黎用佢個清除垃圾

GG
屌,啱啱聽聽下YouTube 中咗
近排中左個lucky starting 屌 我都唔知幾時中

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

一樣呢個
呢排都裝過野
前日又係中左

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

一樣呢個
呢排都冇裝過野
前日又係中左

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

一樣呢個
呢排都裝過野
前日又係中左

屌, 我以為得我咁On9中左, 我UpDate完個KMPlayer就中左, 大家知唔知可以點搞?
留明
之前貪心dl左個程式 屌你老母改撚左好多野 用左好耐時間同avg先整坎部份
而家開chrome上部份強國網 微博
成個chrome就會關閉 有時一開機開唔到chrome
一係得閒首頁係d奇怪search engine
搵日backup chrome再clean up

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

一樣呢個
呢排都裝過野
前日又係中左

屌, 我以為得我咁On9中左, 我UpDate完個KMPlayer就中左, 大家知唔知可以點搞?

我冇用KM PLAYER
都中
即係未必關佢事

我懷而係啲AV 大陸嘢

我裝咗防毒
而家係咁有人攻擊我

我自問冇裝古怪嘢都中
完全唔知點中
最近又冇裝嘢

我掃埋毒搞完
都可又中返

唔識搞

一樣呢個
呢排都裝過野
前日又係中左

我冇用KM PLAYER
都中
即係未必關佢事

我懷而係啲AV 大陸嘢

我裝咗防毒
而家係咁有人攻擊我

d26yaxxlnmhaem.cloudfront.net

呢個網係咁攻擊我
Adwcleaner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞