香港外流球員討論區 (26)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
諗起般尼pope 一,二門將都傷哂比到機會佢 之後勁到入國家隊
Alex在香港出生和成長,目前持有英國和瑞士護照,對於爭取在歐洲發展相對地有利。雖然言之尚早,但Alex希望有一天可以代表香港出賽:「這是絕對的,為香港代表隊出戰是我的一個夢想。」
如果盧兆琦唔係自薦仲做緊港甲後備
佢反應幾好 暫時要改嘅最大問題係技術 見佢出波真係
徐宏傑直頭無入個u隊u15果d
15歲果陣佢打緊籃球
第一季姐,仲可以改善
下季stay垃隊比較好,其它隊一定無場場正選
唔覺好突出
亞歷斯祖好似冇香港passport?
睇得出基本功ok 同埋係用腦踢波

呢樣好重要 就好似陳曉明答嗰條問題咁 技術,身體質素同意識邊樣係首要 佢係揀意識

佢有返咁上下身型就要快 意識都唔差 但唔知佢最佳位置係乜 左右閘前鋒翼都打過
佢係咪有資格同肯代表港隊 我見佢身型同意識都幾好
Alex在香港出生和成長,目前持有英國和瑞士護照,對於爭取在歐洲發展相對地有利。雖然言之尚早,但Alex希望有一天可以代表香港出賽:「這是絕對的,為香港代表隊出戰是我的一個夢想。」
唔覺好突出
睇得出基本功ok 同埋係用腦踢波

呢樣好重要 就好似陳曉明答嗰條問題咁 技術,身體質素同意識邊樣係首要 佢係揀意識

佢有返咁上下身型仲要快 意識都唔差 但唔知佢最佳位置係乜 左右閘前鋒翼都打過
佢係踢得好 只係無代表作先無人留意
佢自製既球王片

https://youtu.be/pkIs7ReYtFQ
唔係陳志康答咩
佢幾好,一路都j緊佢入籍,有身型有速度既閘位球員香港真係唔多,佢仲要左右兩閘都踢得
毒果撈亂瑞典瑞士?
佢片頭寫 Hong Kong Passport, 意思係咪佢已經持有定係申請中?
魚丸會方解釋下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞