【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
twitter同tumblr好多first person accounts都話係
警方暴力壓制和平示威者先
同警方臥底started looting
只係希望大家唔好咁快信美國官方暴力壓制示威=合理
同啲人睇林鄭scmp就信我哋係黑暴有咩分別
唔關香港事就唔好理啦,定係你想玩爛條國際線
咁可以睇定d
As long as 你唔係因為要fuck the system所以連looting都撐我又無乜問題
因為呢單唔只係反眏警暴 其實都關racism事
所以繼續blm protest係合理
咪信China Joe
打完咀炮會唔會做係另一回事
做個樣制裁都得㗎
睇定 D 先。
其實有追開歐美明星嘅都知好多美國歌手演員都唔鍾意侵侵,上次總統選舉啲明星幾乎一面倒屌鳩trump
1. 民主黨州長
2. 個警察革左職,FBI查緊
3. 今日告個警察三級謀殺(美國史上最短時間告)
4. 示威個班好多係真暴徒,燒超市,搶野,再燒野

件事咁樣解決有咩問題?香港人不知幾想有呢啲公義!
趁火打劫係咩事?香港人會做呢啲?
你睇下新聞先喇,淨係上網睇左膠up,佢地唔見銀包都怪Trump架喇
Taylor咁大愛有冇做咩幫過香港呀?聲都冇出喇....
Trump話shoot有Looting嘅人
啲警察當場係咪淨係對付有Looting嘅人先?
事實係大把出嚟示威嘅人都受Unreasonable force對待
之前香港有人趁亂偷嘢 啲人話係藍絲做
但喺林鄭眼中都照入你數㗎咋
Hollywood 上屆已經咁啦
全部做哂節目 宣傳support Hillary
暫時China joe 比上屆Hillary弱好多
勁多人鬧緊Taylor Swift

一直有blm係因為racism一直都好嚴重
只係唔希望大家為撐而撐
trump撐香港
唔代表內政佢係一個完美總統
Taylor Swift 不嬲支持民主黨,點叫做「背叛者」?
依條八婆
支持奥巴馬。
trump係有condemn四警
但佢有支持暴力壓制blm protest

即係佢鬧四警暴嘅同時
又支持新一輪嘅警暴
eg. 假如林鄭鬧完721 又暴力壓制光復元朗咁

BLM protest警方未必係proportionate force
你又點可以確定人地係真暴徒?
有好多在場人士都話係警方暴力先
同係undercover cops that started looting
你地睇官方就信警察合理壓制示威
同外國人睇林鄭/scmp就信到十足有咩分別

cops are using non-lethal weapons in a lethal way. they shot rubber bullets into people’s heads and injured them. there’s dozens of photos of protesters with bleeding head wounds from the rubber bullets.

the person who instigated all the chaos last night (it was a fire at an autozone) with the looting and burning buildings is highly suspected to be an undercover cop pretending to be a protester, because the video of him keeps getting taken down. protesters tried to stop him but couldn’t because he had a hammer and they were scared for their safety.

https://utenas.tumblr.com/post/619393125642895360/for-people-who-are-unaware-of-why-the-riots-in

conclusion:
trump撐香港唔代表佢內政係完美
都係,宜家已經幾個州都有示威大亂,拉丁人加入埋就gg
諗起如果選到拜登就真係DKLM
唔止奶共...
呢個啱。
你唔想我地為撐而撐同時
我都怕你又將左膠盲反侵論述帶入連登
總之認清返侵係反黑警單野
佢後續事件處理得完唔完美可以再講
Blm示威我真係支持
太多人無頭無腦跟風反侵
以為美帝係佢地玩哂
之前幫天貓唱。。。好柒
直頭全世界毁滅
美國無人聽咪走去支那搵水腳
近排Kate parry都係
trump係有condemn四警
但佢有支持暴力壓制blm protest

即係佢鬧四警暴嘅同時
又支持新一輪嘅警暴
eg. 假如林鄭鬧完721 又暴力壓制光復元朗咁

可以話佢第一步反黑警啱
但後續衰咗

我支持trump對香港立場
可以同時recognise佢有嘅問題
人唔係非黑即白
但同時taylor etc唔鐘意佢(因為blm protest處理)唔係冇原因
多數係班五毛想轉移視線,香港自己既野唔見佢地咁關心就知咩事啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞