【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
積落今次大爆,種族仇恨
上個月另單黑人Ahmaud Arbery比白人2仔最追住鎗殺咗
https://g.co/kgs/db7UTK
係人都知trump係為利益撐香港
只係見全個po勁多人為撐而撐
好多都唔知george floyd同blm發生咩事就鬧taylor
人地blm警暴就一定係合理?
trump撐=blm shootings一定啱?
同外國人睇完scmp就信我地係黑暴有咩分別

btw我撐trump對港立場=/=佢做咩都啱
不過好多人就咩都盲撐佢

twitter有用唔使你提
真 因為咁所以好鍾意Kanye West
班Hollywood左膠又話侵當選就移民加拿大,得把口
好撚多都知掟
唔敢得罪中國
人地咪拉左人囉你想點
示威做咩要打劫
呢隻臭雞 whore bitch
同侵作對即係同我地香港人開戰
佢支持KKK啲示威
前幾年Charlottesville有個示威 有個nazi對住成班counter protestor 開車撞死人但佢話兩邊都有錯
同港共有乜分別
做5毛幫biden拉票
支持樓主

戰爭講咩道德?

共產黨都靠咁樣先咁強大

再唔反擊比黑警姦死都未光復到
班連登仔都on9當佢神咁拜
成日神化trump 嘅連登仔知唔知好多美國人都不滿佢
用疫情嚟講 WHO係被中國收買咗冇錯

但trump前幾年炒咗成條pandemic response team
喺意大利爆到最勁嘅時候乜都冇做
之後又話唔會為疫情負責 叫美國人預死20萬人

中國遲咗通知世衛係事實
但喺韓國同歐洲爆緊嗰陣 美國浪費咗成個月乜都冇準備
唔通佢咁都啱?
你哋成日講到民主黨=左膠

你哋有冇諗過佢哋先係最接受到移民嗰班人

如果美國接收香港人 去到美國幫你嘅會係民主黨而唔係共和黨班廢老
佢之前撐trump 就話啫。佢不嬲反trump
依家其實好多黃絲覺得trump 係再世耶穌
🤮🤮🤮
民主黨收大陸錢日日搞佢
紐約州市長又係民主黨
唔好以為民主黨 = 一定對中國軟硬咁膚淺啦
你去睇吓Nancy Pelosi 對六四取態
唔好介入
好快就會有人話你係五毛
唔係大選上講,可以純粹屌班左膠偽人,同大選無關
on9
我極度懷疑你係5毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞