【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
數Hollywood邊個唔係會唔會快啲
食屎啦
出道扮晒清純上菜,臭雞黎咋你
民主黨控制主流傳媒,好撚勁
荷理活真係好撚麻煩
背咩叛,佢一向係左膠,大部份偽人歌手都係
未來都係冷戰格局, 對付中國係兩黨共識黎. 就算Biden 上台政策都唔會點變, 只係形式上可能唔同
Trump勝左狡滑, 無路捉. 同埋商家佬出身, 玩手段好叻. 但同時鼓吹美國本土主義, 唔鍾意結盟. 無歐盟全力支持, 最多贏點數, 好難令中國屈服
Biden 就傳統政客. 啲招數都係大路野, 未必夠共產黨古惑, 可能被人撚. 但民主黨執政, 會打返國際牌. 美國再做世界警察. 亦都更加容易同歐盟傾掂數, 聯手圍堵中國.
所以到時邊個上台都係有利有弊, 變數好大,

好心連登仔唔好咁on9 , 見trump 講兩句即刻歸邊站曬隊.
如果上年有做到咁, 香港個運動可能已經收左皮......
人地係民主黨
其實Trump 民意越低, 大選越處於劣勢, 佢對華政策會更加強硬. 甚至主動撩交打. 一來轉移視線, 二來凝聚民意一致對外.
所以咁多人踩佢, 連登仔應該開心
我估佢十一月如果輸左選舉
一定會任期完之前開波打柒共產黨
出少句聲當幫忙
taylor 好撚左膠,侵都好撚憎班左膠 打和super
佢都唔係第一日叫啦

笑而不語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞