【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
仲要一日成1.4M 個likes

大家上去講兩句幫手撐下 Trump
搬去支那住喇屌你
有睇過佢記錄片嘅就知佢改變唔到啲咩...
侵條team大撚把黑人 都叫racism
唉 taylor又係政治左膠黎
因為個疫情死咗咁多人,好多人會怪佢處理差,其實連任機會唔大真係事實
Toilet swift
收左中共錢
廣告收入 演唱會fat fat
所以要轉移視線,同埋一定要抹黑、整臭所有反對Trump既明星,要佢地永不超生
其實唔駛喺大選話題上面講咁多
舊年雙十一先去左中国搵錢
唔好咁多事啦, TRUMP都慣晒比人屌啦, 使外人操心, 得閒去多謝TRUMP仲好啦
佢反侵係因為之前女權個間野,無可否認好多美國名人睇啲唔睇啲
班女人根本冇野搵野講

政治一向係男人主導,幾時到你女人話事?
疫情後民調結果屢創新高喎
美國左膠以反侵總統為時尚,支持侵就係老土
奶共藝人

請救救呢間黃店
https://youtu.be/8izXzT4C_fw
上兩年都吹雞叫人投民主黨
最後結果共和黨贏
講真人地國內既政策你地了解幾多姐

民間既力量都好重要

如果我地唔熟既就唔理好咁多
不過美國民調開始逆轉緊

https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1782718/即時-國際-民調-53-受訪者不滿特朗普抗疫表現-拜登支持度仍佔優

被問到對特朗普應對新冠肺炎疫症的表現時,41%受訪美國人表示滿意,53%不滿意,與上周進行同類調查時差不多。不過,滿意度已經比起3月底大幅下跌。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞