【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
侵係白人
哩件臭雞真係好煩
明星效應拉票係唔work
Hilary都試過
唔好玩啦
早派排派失業救濟金先一堆人話我感受到民主
唔好介入外國選戰
依個成日去蝗国搵錢⋯⋯⋯
sor

支爆不可能
taylor swift都係
又係不停拋buzzword但同trump冇關係
唔係Anti-Trump就係親中既,美國有自己美國既問題
成個hollywood同樂壇都係Democrats, 唔需要有乜幻想

其實其中一個可以用既pivot位,就係西藏新疆香港人權呢啲,班偽人都係會支持普世價值既。你直接叫佢地support Trump係無撚可能,因為佢地眼中Trump係小丑
你啲父權主義同女權主義一撚樣咁乞人憎
white supremacy 佢有支持呢樣野咩,真心問,冇印象
Minneapolis:

Democrat governor.
Democrat Secretary of State.
Democrat State Auditor.
Democrat Sr US Senator
Democrat Jr US Senator
Democrat Reps 5 / Republicans 3
Democrat Mayor.
Democrat AG.
Democrat Police Chief.
2016 General Elections - Voted Democrat.
相信LADY GAGA會係下一個衝出嚟反Trump
其實我哋唔好成日干涉人哋大選
呢條美國公廁
pin please
唔好覺得呢班明星改變到啲咩
上屆呢班人都係得把閪口
反侵=投拜登=親中
評論下啫,你話有組織咁係twitter拉票就唔同講法,香港人邊有能力干涉
反泛民=支持建制=藍
四警無故係街殺咗george floyd
早d有black lives matter示威
警方有用非必要武力
同香港黑警無異
條臭閪不嬲都係女權白左黎架啦你第一日識佢咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞