【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
你中學畢業未

乜撚嘢支持新一輪警暴呀,你英文合唔合格㗎。Trump係話如果搶劫同槍擊開始,會考慮軍隊介入。你仲乜鳩拎721嚟講,721係黑社會打人,差佬唔撚理呀。咁如果有搶劫同槍戰發生,差佬同軍隊都唔介入,咁又係咪721呀?

你依家張啲冇傷及平民、對準政權嘅手足同美國班隨意破壞搶劫嘅暴徒掛鉤。我哋係有明確政治訴求,而佢哋喺random smashing and looting嘅時候,已經變質做暴動喎。

你個undercover cop同watercannon更加不知所謂,拎住個錘仔,你就咁sure係差佬。Watercannon嗰個直頭google都冇

btw 嗰差佬已經俾人吿謀殺啦,唔好再張美國嘅暴動同手足嘅示威相提並論
唔好咁明顯支持任何一邊 香港人唯一做到嘅就係叫多啲美國選民出嚟投票
香港人有份投就好 想幫下Trump
香港黑警係因為制度問題而肆無忌憚地犯罪,美國警察係個別事件,涉及到種族歧視。雖然大家都係濫用武力,但性質並唔相同,唔可以完全作出比較。

反而我覺得你先要睇清楚前因後果。

另外,有一點的確係值得認同,就係最後嗰兩句。不過唔應該用可能呢個字眼,係直頭係。畢竟美國個選舉制度反映唔到大多數選民嘅意願,呢4年嚟其實的確有唔少美國公民唔妥特朗普。
條友親巴基斯坦,委內瑞拉
見到依個Po, 此po已完
八婆唔識政治就收檔啦
打好本土線先喇。

國際線係重要,但唔應該花太多時間。

無論邊個做都好,都係為美國利益而唔係香港利益。只係國安法影響到美國利益,特朗普先會出嚟打擊。

再者,美國公民政治意識都幾高下,佢哋覺得特朗普唔得就會自然投過第二個㗎喇~

除非你好了解美國內政,否則唔建議攻擊taylor swift。
唔好做多啦
大部分連登仔都冇身份亦都冇足夠嘅了解去講美國大選/政治
唔知頭唔知路就上去嘈好易出醜,會俾左膠甚至五毛撚返轉頭
淨係上twitter多謝侵侵制裁香港制裁中國已經好夠
同左膠/民主黨嘈留返俾侵侵啲本土supporter啦
香港警察係有政府公然包庇
只係美國警察都有佢地嘅問題
而黑人一直係受司法部門不公對待
george floyd唔係第一個冇武器但係比警察殺嘅黑人

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/opinions/2020/05/29/heres-why-we-dont-see-protests-when-police-unjustly-kill-white-people/%3FoutputType%3Damp

我冇話美國警察同香港警察同等evil
或者兩邊嘅系統同level咁unjust
但只係唔希望唔好淨係掛住造神盲撐
trump撐香港係好
成班連登仔以為佢做乜都啱係on9
blm protest美警暴力一定係啱
同外國人睇完scmp就覺得我哋係黑暴有咩分別
HOLLYWOOD叛國都唔係第一日既事啦
DKLM
美國娛樂圈以為反侵好撚型,痴民主黨俾中共賣咗都唔撚知
咁民主黨唔係淨係得Nancy Pelosi嘛
民主黨嘅總統參選人
其實條八婆點解會紅
佢份人係西 但佢啲歌又真係好聽/入耳
唔意外 不嬲佢都係左膠反侵架啦
咁上屆對希拉里嗰陣都係
你係美國人選總統會focus同prioritise國家政策 定係 外交政策?

對於美國人來講香港嘅事 對佢哋冇直接關係

佢哋投票點會諗邊個黨會對香港人好啲 所以屌民主黨真係冇意思
樓上班潔癖撚我屌哂你地老母呀
Fans狂叫佢唔好玩政治
成個Hollywood都係咁㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞