【背叛者警告】Taylor Swift 突然叫人11月唔好投比 Trump 可能影響好多後生選民

318 回覆
34 Like 518 Dislike
痴撚線 又玩批鬥 麻煩大家千祈唔好聽樓主講
同香港班泛民一定好friend
no,不要撐trump,說biden 點lick ccp's boot
又係民主黨班垃圾管到咁撚樣 跟住又黎賴trump
人哋根據一個民主國內情況表態,唔啱連登仔心水就批鬥
China joe 搞細路女又扮睇唔到 真係痴撚線
Push
個樓主叫人上去Twitter 幫口撐trump
美國鬥黃咪幾好
唔好理邊個做特首啦
屌柒隻支那雞
Chinazislave
Trump 只係敵人嘅敵人 佢都唔係咩好人
連登仔要認清呢樣嘢
我支持trump係因為佢打中共打得最好

但trump事實係美國做左好多pk野
人地美國人唔投佢有咩問題

雖然我都支持trump同好憎中共
但都唔好睇到自己咁重要
完全唔意外
佢夠膽撐Trump嘅話,等於玩死自己
其實有冇人知發生咩事?
全部為屌而屌
四警無故係街殺咗george floyd
早d有black lives matter示威
警方有用非必要武力
同香港黑警無異
而家national guards入去一齊打擊示威
你地班人有咩可能憎黑警
但對美國警察謀殺無動於衷?
好撚虛偽呀屌哂你地
唔知前因後果就衝出嚟柒
trump可能為國家利益撐香港
唔代表佢所有domestic policies都做得好
Taylor Swift love big black cock
你都好叻
知我係咁樣類比
依條八婆除左識寫歌唱衰舊愛重識d咩?
條八婆上屆都已經投hilary 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞