[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
水隊都唔是穩贏

只要追住隻Manaphy黎打 其實唔難贏

我隻manaphy mvp黎 靠佢羸左5,6 場
比人地轉左招紫技一係比我surrond kill 一係比我移開佢守goal隻野
水隊都唔是穩贏

比人地轉左招紫技一係比我surrond kill 一係比我移開佢守goal隻野

不過佢最多都係威埋呢兩日

力戰三隻Manaphy,好彩贏到,好驚險!!!

其實兩隻就夠 三隻反而太多
[ig][url]https://holland.pk/4n6muxhr[/img][/url]
過咗草gym先中

有咪好 我草系三寶仲係一隻都無

草劍 sceptile 仲有咩?

樹妖蜥蝪王草劍

樹妖勁咩 真係無咩見過人用 而且通常用左都輸

我覺得就好好用
就算1步都好,見人就打左先
打完對方變草屬,之後再駁隻樹妖轉中紫技就fat fat

不過都係巨金怪好用d

其實兩隻就夠 三隻反而太多

兩隻加兩條鯉魚龍,得150攻擊力
三隻就有170, 問題係要保証Manaphy轉整都中紫技
水隊都唔是穩贏

同意 自己全水隊好少打佢

黑白龍真係勁撚到癲

可能下次就nerf

我都諗緊換唔換埋隻黑龍 齊黑白 雙龍

但鑽石 好難儲,換左就冇3000石

唔換唔知老母身體好 暫時打得好順暢 如果有多一隻夢夢會好啲 忍蛙真係

石我覺得唔算難儲啦 你月底有20張booster嘅話都有成千藍石

掛住封我入口 點知
好彩月伊加咗clv

很想圍吧

很想圍吧

蚊香蛙好好用

呢鋪勁驚險 佢隻超鐵落double chance 好彩兩野都轉唔中藍技推走我
超鐵好唔好用? 見佢一步棋 無落佢落陣

睇你點推

睇你點推

係咪通常玩timer都係方哂啲棋係左邊排隊 ?

睇你點推

係咪通常玩timer都係方哂啲棋係左邊排隊 ?

係因為攻方通常係三叉嗰面插入嚟打 咁守方自然係左面等補位
攻方少喺左面攻過嚟就係因為打唔到易俾人夾
3飛機好難玩,要遇到傻仔先贏
如果有6000 藍石,應該換邊隻好?
超鐵加咩好? 好似樣樣都好有用

一定係藍技,無敵

等多幾日睇吓gym完有咩新棋

你有咩係手?
泛用嘅咪夢夢 雷鳥 蜥蜴王
6抽3ex1r

巴打中咗咩寵

三飛機

我開新ac第一次抽 5隻ex
我用佢英文版唔識英文見到佢左上有個5 我以為第一次抽一定5隻
6抽3ex1r

巴打中咗咩寵

三飛機

我開新ac第一次抽 5隻ex
我用佢英文版唔識英文見到佢左上有個5 我以為第一次抽一定5隻

用舊電話抽好似有cap圖 圖後補
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞