[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
山細鮑去哂邊
更新左有咩特別

修復番中burn/paralyze之後再打出現error彈game嘅bug
黑白龍好屈機呢版
黑白龍應該升fly定白技?

我就咁

白龍本身飛同70技一樣咁大, 如果中狀態會隨機無其中一個
但係中狀態之後70技都打唔走人, 不如放棄左佢, 就點1點紫
呢點紫要加落100技逆時針嗰格, 咁混亂時都大少少機會出到招
招100技用黎擋其他100 e.g.雷鳥/之前仲有開卡擋代歐, 所以剩餘點落100技

黑龍有格藍就唔使特登點1點紫, 可以點晒落70
唔開卡就比較大範圍出到細過100易D打夢夢

黑白龍玩飛越

飛越想出夾埋double chance搏
升我會算90 100白技
開埋overdrive 全場任佢黎
黑白龍應該升fly定白技?

我就咁

白龍本身飛同70技一樣咁大, 如果中狀態會隨機無其中一個
但係中狀態之後70技都打唔走人, 不如放棄左佢, 就點1點紫
呢點紫要加落100技逆時針嗰格, 咁混亂時都大少少機會出到招
招100技用黎擋其他100 e.g.雷鳥/之前仲有開卡擋代歐, 所以剩餘點落100技

黑龍有格藍就唔使特登點1點紫, 可以點晒落70
唔開卡就比較大範圍出到細過100易D打夢夢

黑白龍玩飛越

飛越想出夾埋double chance搏
升我會算90 100白技
開埋overdrive 全場任佢黎

我兩隻都係升晒90 100 而家冇咗屈機超能力系 黑白龍都幾屈
可以組咩隊 細胞代歐 廢哂

大鴨咀隊

水或者火隊

發生左咩事

發生左咩事

細胞只有自己打人先有重轉效果

代歐cosmo energy喝只換到場上代歐
後場不能
諗住會無代歐 但係連續3場都係代歐
然後又係兩面鳩行唔打

點睇?

點睇?

3隻lv1 2隻lv2 未升lv
鴨咀如果有進化前 用進化會好過就咁落大鴨咀
無用flame energy又有咩原因要全火隊?
用火隊依家可以玩令對面全部燒傷 然後一開flame energy就贏
[ig]https://na.cx/i/xC4z4cC.jpg[/img]

點睇?

用火隊依家可以玩令對面全部燒傷 然後一開flame energy就贏

要計埋對面無得用卡拖回合
[img]https://na.cx/i/xC4z4cC.jpg[img]

點睇?

我有3隻未進的鴨嘴
但諗唔到點砌
打算砌好先升
因為無flame energy
睇下先
[img]https://na.cx/i/xC4z4cC.jpg[/im]

點睇?

雖然係廢話但係有席多同火鳥頂火狐同大師兄會好好多
冇就真係好普通
[ig][url]https://na.cx/i/xC4z4cC.jpg[/img][/url]

點睇?

要計埋對面無得用卡拖回合

3wait只要鳩開一張卡就可以捱過
所以唔太睇好
[img][url]https://na.cx/i/xC4z4cC.jpg[/im][/url]

點睇?

雖然係廢話但係有席多同火鳥頂火狐同大師兄會好好多
冇就真係好普通

我都知但無
不過係咁burn對面死咗都無所謂

水或者火隊

黑白龍當道
買進瑪勒菲 水隊便完美
痴線 見到有人用粒鬼鳩衝埋黎 之後用卡換後排隻鑽石出黎 下下130衰過打代歐
痴線 見到有人用粒鬼鳩衝埋黎 之後用卡換後排隻鑽石出黎 下下130衰過打代歐

蜻蜓完美剋制鑽石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞