[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
敵專用忍蛙可以輕鬆2回合清我4隻
下下彈到百幾,隨便點一隻又開中30%唔到嘅紫技
味方專用夢夢對住怨念娃娃開足三次藍技直接送本
打昆蟲隊都要俾大針蜂屈死兩隻先贏到

打昆蟲隊通常直接行入去goal point嫁wo

啱啱又屌打一隊et
用et隊都未算狗 贏唔到走場
d人品真係...

想問巴打你呢隊打et隊 勝率大概有幾高

啱啱又屌打一隊et
d人品真係...

我輸比et/細胞都會走場

啱啱又屌打一隊et
d人品真係...

想問巴打你呢隊打et隊 勝率大概有幾高

究竟發生咩事可以後手12turns搞掂
新玩 想問下急凍鳥招紫技應該點放
新玩 想問下急凍鳥招紫技應該點放

揀棋
揀下面藍掣remove marker
(移動)
攻擊
而家草毒隊唔驚代歐a同細胞,不過成日輸比速攻隊
代歐s、紅飛機、怨影
月分要幾多先排到1200以內
代歐s、紅飛機、怨影

究竟有幾耐無見過紅飛機
代歐s、紅飛機、怨影

究竟有幾耐無見過紅飛機

我用緊wo 我玩開速攻隊 shuppet 紅飛機 同virizion係咁衝

帶double chance 同hurdle jump
代歐s、紅飛機、怨影

究竟有幾耐無見過紅飛機

我用緊wo 我玩開速攻隊 shuppet 紅飛機 同virizion係咁衝

通常一兩分鐘就玩完 快快手手完一場好過
代歐s、紅飛機、怨影

究竟有幾耐無見過紅飛機

通常一兩分鐘就玩完 快快手手完一場好過

唔係你死就我亡

佢d代歐未夠完美 兩隻4速鳩衝無乜用
月分要幾多先排到1200以內

2300?

細胞
隻game真係神game
雷鳥兩次double chance夾埋四次
都輸俾隻得40/miss嘅比超
完全顛覆我對pokemon嘅認知
注定一生打昆蟲隊開箱
注定一生打昆蟲隊開箱

人地得 你都得
注定一生打昆蟲隊開箱

人地得 你都得

神game係
人地夢夢一嘢屌走怨念娃娃
我隻夢夢就開足三次藍/紅送個本俾人踩

其實係咪暗啞底有vip系統,我課得少所以一日固定有50次miss
有幾隻1% 2%miss嘅,一日開四五次,瞄準關鍵位出
老實講算行得小心,甚少被夾被跳,除左輸et/鮑之外
多數都輸人地中六合彩
y神勇武屌死夢夢,忍蛙百四飛鏢屠雷鳥
神奇殺法真係 百般攻擊試練 層出不窮

到頭來都係覺得隻game 真係好玩
撇除vip系統來講,對無/輕課都好貼心
所以每次連續打幾次昆蟲之後
都會棄game一兩個禮拜養返好人品同情緒
唔會話永退/唔想再入
然後再入game打昆蟲開箱
似乎又要休息下了
終於50勝了
終於50勝了

巴大乜咁勤力
終於50勝了

依家先32炸 呢兩日手氣太差 唔係miss就轉唔中紫技

始終都係咁樣玩夠爽快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞