[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

無降 3101, 2250 409位

無特登降 league 2861, 月2144 排1186

league 26xx, 月1900

降到1200打番上來
league 2550 月2098

暫時睇降好似有用?

去到最尾幾日d人係咁打就冇分別

但好似高山巴咁 3100分下個月月分得1500
咁咪好難升?
如果降咗分,總分上到2500時月分都差唔多2100,估計2700就有今個月既排位(2200 400位)

我依家咪已經係由1500升上嚟
仲有半個月 個分仲會繼續漲㗎

其實我唔係好諗得明
月頭已係3000league既話
真係有可能仲一直贏 一直升到月分咩
我自己最高上過26xx
如果唔降叫我係個區升月分真係可能贏一半輸一半
月分咪keep住1500到月尾

降到1200打番上來

暫時睇降好似有用?

咁咪好難升?
如果降咗分,總分上到2500時月分都差唔多2100,估計2700就有今個月既排位(2200 400位)

其實我唔係好諗得明
我自己最高上過26xx

你唔降分 到月中打勁人 可能一鋪+50分
但如果你降左分 月分初頭拉高左 之後輸左比個弱d既 可能一鋪扣你50分
所以 只要打得多 其實冇分別

降到1200打番上來

暫時睇降好似有用?

咁咪好難升?

其實我唔係好諗得明
我自己最高上過26xx

但如果你降左分 月分初頭拉高左 之後輸左比個弱d既 可能一鋪扣你50分

我仲以為月分加黎加去都係20零
3000 石係咪買et 攻擊??

係咪一隻都已經好實用

係咪一隻都已經好實用

一隻夠打三細胞
落埋自己重轉卡
可以話必殺

係咪一隻都已經好實用

一隻夠打三細胞
落埋自己重轉卡
可以話必殺

一比人混亂成隻野就廢左

降到1200打番上來

暫時睇降好似有用?

咁咪好難升?

其實我唔係好諗得明
我自己最高上過26xx

我仲以為月分加黎加去都係20零

個原理同league rank一樣
對手高分過你就會加多d分減少d
相反就扣多d分加少d
不過2種玩法風儉由人

係咪一隻都已經好實用

儲多1000石買蜥蜴王好似好d

係咪一隻都已經好實用

一隻夠打三細胞
落埋自己重轉卡
可以話必殺

一比人混亂成隻野就廢左

垃圾et 130攻好難轉中

我懷疑比人做左手腳

見親攻型et 都轉13x
未見過佢轉紫

係咪一隻都已經好實用

一隻夠打三細胞
落埋自己重轉卡
可以話必殺

一比人混亂成隻野就廢左

我懷疑比人做左手腳

未見過佢轉紫

我都未見過

係咪一隻都已經好實用

一隻夠打三細胞
落埋自己重轉卡
可以話必殺

一比人混亂成隻野就廢左

我懷疑比人做左手腳

未見過佢轉紫

我都未見過

不過我用就應該下下都紫
有冇人挑機玩下
純白鎮小茂
求各位:(話我知卡片中文說明邊到有
純白鎮小茂

仲有冇?
純白鎮小茂

仲有冇?

now open
求各位:(話我知卡片中文說明邊到有

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1GFxlC5Z17IaTtUCbucYQjwQX4j7zKSSfZkwttoby4Gg/htmlview#
巴哈嘅,新嗰d唔齊
不過佢應該會update

係咪一隻都已經好實用

sceptile勁咩? 我上youtube睇完都係睇唔明佢點用

係咪一隻都已經好實用

sceptile勁咩? 我上youtube睇完都係睇唔明佢點用

鬼樹又係睇落好勁 上網睇人又好似好一般 勁難用
純白鎮小茂

仲有冇?

now open

你太唔好彩
純白鎮小茂

仲有冇?

now open

再黎?
純白鎮小茂

仲有冇?

now open

再黎?

opened
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞