[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
今日打左3次胞隊 全部羸曬 終於出番口氣
一無gym就好L悶

一完gym幾日又呻冇gym
一無gym就好L悶

一完gym幾日又呻冇gym

草占我無呻嫁 因為打得好順
大家學得蚊香君定背背龍 好用D?

蚊香有用啲 2星睡眠同特性比較有用

今個月收工 等拎30券

今個月收工 等拎30券

好似好多人棄左
我咁垃圾都上到6000

今個月收工 等拎30券

好似好多人棄左
我咁垃圾都上到6000

同pokemon go差唔多咁走晒

投蝌蚪一票 擺埋個進化 睇情況揀

投蝌蚪一票 擺埋個進化 睇情況揀

蝌蚪難進化 而且兩隻功用太唔同
要用蚊香君嘅直接用比較好

今個月收工 等拎30券

好似好多人棄左
我咁垃圾都上到6000

同pokemon go差唔多咁走晒

我上到2千2未到2千3就開始輸返落2千
2458分排緊900 希望頂到

今個月收工 等拎30券

巴打真係用呢個陣
巴打真係用呢個陣

弱智系統次次都show gym個陣出嚟是常識吧

依家試緊咁樣

今個月收工 等拎30券

想問其實個monthly ranking 係咪計我最高去到幾多? 而唔係依家去到幾多?
唔知做乜係咁輸

今個月收工 等拎30券

想問其實個monthly ranking 係咪計我最高去到幾多? 而唔係依家去到幾多?

今個月收工 等拎30券

其實我唔係好明出面睇2404 入面睇2036
同埋點解monthly 打極都萬鳩幾
首頁頂係league分 用黎睇你開箱有機會開到乜野
ranking睇monthly分 計全月最高分數同每月reset做1500
每次打完一場個畫面上面係league分升跌 下面係monthly分升跌
巴打真係用呢個陣

弱智系統次次都show gym個陣出嚟是常識吧

依家試緊咁樣

巴打反而一張overdrive都唔入
巴打反而一張overdrive都唔入

都係呢幾日試吓得唔得
我諗法係依家假想敵係高clv鯉魚龍+manaphy
我白龍開OD都鬥唔過嘅時候 不如慳返個位放其他卡
2458分排緊900 希望頂到

2503分排550 應該好穩陣 我係月中襯d人仲亂玩緊既時候升上黎 唔洗月尾同人搏命
前日排7xxx名 喱兩日打到上2438分排緊1093名
仲有兩個鐘希望頂得住
仲有兩個鐘希望頂得住

兩個鐘咩
仲有兩個鐘希望頂得住

兩個鐘咩

係喎 utc 2359
咁我應該頂唔住了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞