[A/I]Pokemon Duel/Co-master(EN/JP)戰棋類[5] 歡迎新手

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
又係50勝 無綠ex

屌 仲要40體
pokemon世界都通脹得咁快

水母仍然好撚惡
6隻水母好
一話5隻加manaphy好?
6隻水母好
一話5隻加manaphy好?

岩岩玩左場 對面5隻加奇異花 俾屈死
點解高分組個個都有夢夢同小智蛙 但係我就要用shuppet比佢地屌打

去到高分位嘅時候怨鬼係拎來夾人多過用來衝

e個年代仲有人用代歐

水母仍然好撚惡

兩隻水母都惡咩?

袋歐呃拿 搞到要返bench啦 三星紫技個buff真係好勁
[img]https://na.cx/i/z25499a.jpg[img]
水母仍然好撚惡

兩隻水母都惡咩?

遇到對面有水母/毒好似都照計buff 我覺得還算可以 其實我落兩隻係因為我得兩隻 同埋水系我得返水伊同背背龍可以入 但呢兩隻生存能力有啲保留
冇綠cube拎好多人打都唔打了

本身佢lead我30秒 最尾鬥手速竟然贏到一個馬鼻
想問下3速既話換邊隻ex好? 諗緊小智蛙定夢夢

小智蛙成日轉得好少攻 雖然好大忽金技 我覺得夢夢好啲 話曬啲人有咁高攻帶咁高攻嘛

小智蛙成日轉得好少攻 雖然好大忽金技 我覺得夢夢好啲 話曬啲人有咁高攻帶咁高攻嘛

人地啲小智蛙隻隻轉過百

人地啲小智蛙隻隻轉過百

呢樣真 今日一個轉左140 一個轉左100

人地啲小智蛙隻隻轉過百

離哂譜
[img]https://na.cx/i/z25499a.jpg[img]
水母仍然好撚惡

兩隻水母都惡咩?

遇到對面有水母/毒好似都照計buff 我覺得還算可以 其實我落兩隻係因為我得兩隻 同埋水系我得返水伊同背背龍可以入 但呢兩隻生存能力有啲保留

水伊其實招紫技幾好用
[img][url]https://na.cx/i/z25499a.jpg[img][/url]
水母仍然好撚惡

兩隻水母都惡咩?

水伊其實招紫技幾好用

3水伊有冇得打?
但冇mp+1 入佢又似廢左少少

人地啲小智蛙隻隻轉過百

離哂譜

夢夢

夢夢係用黎頂人地隻100攻忍蛙

人地啲小智蛙隻隻轉過百

離哂譜

夢夢

夢夢係用黎頂人地隻100攻忍蛙

投夢夢一票
森林蜥蜴個特性幾過癮 對草隊可以偷雞攞到goal
好耐冇中過EX,啱啱11連見虹光好開心,點知又係中馬納菲,多到唔想要 畀粒綠cube我好過啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞