黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike
美國民主黨唔會好似香港民主黨咁私怨撚啦
但而家香港人真系好卑微,
要乞求人地救,
唔系講到自己咁有bargaining power 啊CHing?
你做無國界醫生
非洲內戰點慘過香港
非洲內戰有 ngo 救, 香港呢?
有人話熱狗脅迫到肥佬黎帶風向呀,連咁撚唔妥熱狗既肥佬黎都俾熱狗脅迫到 熱狗唔差在脅迫埋共產黨啦
係a
反正都係差唔多內容換個名同email 就得
Gphone 背後咪講緊呢句
Push
要兩邊一齊傻撚左先有呢個效果的
事實有乜好笑
毛 ee 當年咪又係屌人舉旗
就黎笑出聲

當蘋果都發出求救,就知道迫在眉前
但GPHONE都係要搞分化,搞大台
然後講聲2047 We will be back!
G鋒:Nancy Pelosi媽媽唔開心啦
邊度真
我心底裡雖然都唔太鐘意民主黨班人
但事實係美國唔係一黨獨大更唔係一個由侵獨裁嘅地方
咁樣搞法係真係唔多好睇
真係好撚好睇 之前一有反對聲音就五毛熱狗, 依家 gphone 出聲成班泛粉 hang 撚哂機孔乙己咁撚樣
正正係蘋果、simon 同黎智英同美國關係緊密,
當蘋果出聯署某程度上應該打晒招呼
而蘋果用字係 save, 而唔係 liberate
save 用現行法律係得行政當局既 trump 政府可以做
liberate 係解放,換句話要軍隊做,出兵要國會授權,當刻只叫 trump 就構成對象問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞