黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike
之鋒=熱狗
肥佬黎唔比出境 顛係上黎真係乜都做
上年見完彭斯 咁樣埋trump堆都係正常推論
不過就好似gphone咁講係7左既
同意

我住美國讀politics 根本民主黨就係咁多年中奶共奶得最勁 都唔緊要 同意大家唔洗特別拉邊個黨 但求in General 得到美國支持

唔明佢屌蘋果做咩 根本各有各做 事實上係真係要西方幫手咁用個Save字咪Save囉,仲有, 講咩Nancy Pelosi 問佢點解釋, 你依家係為要奶Nancy pelosi ? 咁呢d係你的事 係你的方向 唔好叫全世界跟你 我唔覺Nancy pelosi會問你解釋d咩囉 有人ask the president for help, 係佢的自由 你歡喜的 可以叫Congress 幫 又可以叫Nancy Pelosi幫! 蘋果今次其實無做錯不得止仲做得好好! make 到noise , 呢個時勢仲咁左膠 荒唔係睇得多白左屌侵個腦都唔妥侵, 姓黃的唔好自己左膠上腦亂咁內鬥蘋果
GPHONE親民主黨
肥佬黎親共和黨
蘋果真心7咗
信之鋒
可能真係畀民主黨話過佢
要睇眉頭眼額
分化撚到開啦!
同意
連登係唔准鬧trump嫁!
俾人話過咁又點
外國線呢條line 係咪佢一人話哂事?
定民主黨話哂事 ?
我呢邊見到的係日日都兩黨互鬧
佢地咁樣已經好多年
唔緊要架 唔代表係一d對外的事情無同樣立場
Nancy pelosi係呢件事上應該明白點解香港人要trump saves Hong Kong 架 你點會去質問香港人呢? 有咩咁難明? 你Nancy pelosi 知你唔係為反侵而侵 係有道理的都會兩黨一齊支持架? right Nancy ? 有咩咁難答呀豬峰! 你賣身賣左俾民豬黨賣左幾年呀? 原本唔想鬧佢! 佢咁講蘋果, 香港有班人真係信左佢又係到屌蘋果! save Hong kong有幾無骨氣呀? 依家打到埋黎啦! 骨氣! 叫你跪呀 ?左膠少陣啦屌蘋果!!
一見到已經覺得好核突
up
Pushh
講得啱,就算連登都一大班人爭住奶trump 鞋底又盲撐乜都話撚狗真係賤過地底泥
唔通靠佢會成功咩
Show Blocked User - 跌跌跌跌跌

告狀直接搵大佬都無衝突
咩鳩嘢交代唔到
又唔撚係你名義出有幾交代唔到
成班人反侵反到傻撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞