黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike

連登不嬲都係咁
店左就 自己有份
唔店 即刻割蓆 唔關我事!!
有乜咁奇
淨係陳雲個傻西PRESIDENT TRUMP PLEASE LIBERATE HK聯署都昆左十幾萬連登仔去簽啦
即係你地日日叫泛登既連登呀
Goodest English
今朝陳雲無恥到出post話蘋果on9…
明明就係佢啲帖子起作用,trump未見到、黎生條on9先信咗
是日笑話,肥佬黎受熱狗控制
蘋果做咩鳩...
你覺得肥佬黎會睇熱狗d page?
所有P牌自改 標題都唔會理
佢睇連登班都夠死
凌晨成班喪屍ACC係到屌612基金,屌龍門屌泛民乜柒都屌
根本而家連登愈變愈似高登中後期
豬隊友
連登仔接受唔到蘋果柒咗
肉酸到
Fake account!
似係總編柒咗
agree

有啲人只係執住 bipartism 呢個字
卻莫視 bipartism 下兩黨更常出現嘅 intedependence of policies 同埋 dymanix
當反 CCP 成為美國人共識,而香港問題又係反 CCP 其中一個 task 嘅時候
只要任何一個黨唔喺香港問題上出力,都會失分

試吓將之鋒個 post,特別係講 nancy pelosi 果 part 翻譯成英文,然後 send 俾美國傳媒、美國人
睇吓美國人會覺得肥佬黎柒定係 pelosi 唔大方

憎 trump 嘅美國人見到受 CCP 壓迫嘅人向自己總統求援,會覺得求援嘅人柒,定係 proud of 自己國家嘅國際影響力?
我都覺
一睇心諗做乜鳩
其實肥佬黎真係要人救應該就咗搵彭斯都得啦
我地係要donald trump呀
肥佬黎又想做king maker
美國人其實好多反trump
who fucking care about Hong Kong
肥佬黎會上連登?你都幾撚搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞