黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike
連登不嬲互屌開架啦,頂唔順咪唔好上囉on9仔
青山呀…
[文長慎入]中共已經「哂冷」,香港人選擇下注還是下跪?
https://lih.kg/2029861
蘋果同共和黨熟d
個人AC呀on9
用下腦啦
你講完呢啲terms之後唔展現你嘅推論,Assume所有人係同一個terms上有同一個結論,跟住將所有反對你嘅人講成「冇政治常識」。你呢啲容唔下其他睇法嘅行為唔單止顯得你自傲,更加顯出你嗰種狹窄嘅思維
其實侵係好有爭議性嘅人物
將香港同佢拉上更緊密嘅關係未必對國際線有好處
甚至會影響其他議員/國家對香港嘅觀感

我明,大家對侵好有希望
但其實張信要寫俾bipartisan 議員 會有效好多

(講開 蘋果高層Mark Simon好似係共和黨黨員)
仲影響觀感?咪撚玩啦
殺到黎喇國安法,仲講觀感
國際關係冇咁簡單呀
啲on9左膠(尤其是歐盟嗰啲)係真係見侵支持咩就反咩
你要提侵可以 但我覺得唔好忘記要提埋美國兩會bipartisan 嘅議員
好多幫香港 新疆嘅議案都要有兩邊嘅支持先過到

版友就係想話
國安法就o黎殺到
已經冇時間
你講o個o的野已經唔係最重要
習近平收熱狗錢搞死共產党
勁過揾萬里
佢地係咪未試開 page
連登仔:
屌之鋒定肥佬黎好呢
最衰都係熱狗

笑死上面有人話畀熱狗帶風向,蘋果畀熱狗帶風向真係第一次聽
過左成年都仲係咁,成日將支那果套放落美國,覺得trump係話晒事果個
之鋒講到美國佬個個睇蘋果日報

美國佬係人都知份份報紙就都有唔同立場
佢地清楚過你幾百倍啦
份報紙又唔係之鋒你開嘅, 人地洗撚要你解釋照肺咩
自己睇唔到又當冇
非州活生生直接槍殺都有,直接出坦克碌都有
咪撚覺得自己世界最慘咁戇鳩啦
黃之峰係分化撚,快啲落地獄!
兒登仔
慘過非洲都講得出
究竟個post平均年齡幾多
True
咁似之前叫人遊行唔好fing美國旗嘅
咪各有各做
一邊推完共和黨,另一邊咪呼籲民主黨落力啲
同埋侵始終係現任總統,想佢回應都好正路

就好似唔會話人單獨去美國遊說議員,一次只係遊說某個洲某幾個議員就話分化、害死、唔理解各洲政治互動,一定要全體所有議員遊說
唔會話人登報每份報紙都有立場有競爭,要登晒咁多份報紙先唔會得罪另一份報紙寫衰香港人
咁樣劃線話被人累係永無止境
點睇肥佬黎事先應該有同Mark Simon溝通過先敢出既
講到香港無姦殺無活生生打死咁
岩呀,陳彥琳一定係浸死,d 咩姦殺呀,無既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞