黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike
push
咪就係連登囉
明白你哋意思,
共和黨果邊又有rubio呢啲實事做得比較多更加令香港人有感覺嘅人,又有solomon呢啲雖然唔係議員(無乜大權)但會跟得好貼嘅人
再望番民主黨,除咗pelosi之外好似噏唔出邊幾個真係好出名又有幫過香港人發聲做實事咁
(都未計佢哋成個黨推出嚟啲總統,之前八年就因為奧巴馬放任支國,而家就推個pedo出嚟選,個個都驚民主黨真係上到場的話香港直接收皮再無辦法翻身)
但咁樣直接叫trump救人就真係唔係咁好睇
就算你話蘋果有Mark Simon,可能佢approve都係咁話

侵其實應該會幫,佢早幾日路透果條片都有透露過
但佢有連任壓力
任期又唔係仲有幾年,話要佢幫,一時三刻點幫?真係打熱戰解放香港咩?
得番半年唔到,又無一個可以秒速解決香港問題嘅方法
陣間佢連任唔到,假設真係比佢留咗一條政策都無用,下任總統咪又係唔會做
香港人仲頂唔頂得住係一回事(唔講臺灣都頂咗三十八年呢啲嘢啦)
但留位比再無連任壓力嘅侵會對付支國仲好,我個人咁睇

雖然我好好奇會唔會有「美國民主黨支持者見到個pedo咁嘅候選人本身選擇含淚投侵比佢連任,但香港咁樣搞一搞會令佢哋反感所以轉番投民主黨」呢樣嘢,但唔熟所以都係唔講了
陳雲:泛民報叫香港人一人一信給特朗普求助,泛民另外又搞送頭集會。
他們專門幫倒忙。美國現在要的是沉著做事,而不是焦急。美方也聽了陳雲勸告,香港人權報告也押後到人大之後,要將罪責交給中國,美方是要後發制人。美國在武漢肺炎事件也是扮受害者,而且連同國際社會一齊,又搞經濟衰退、切斷中國貨的需求。這種是最佳的對付共產黨戰術。
目前香港社運是什麼都不要做,不要打草驚蛇,等中國鑄成大錯。
一份平時有能力影響風向,壟斷左黃絲市場既報紙會受一堆你地口中係小數又非主流既熱狗意見騎劫?

肥佬黎決定咁做可以有千萬個理由,但一定唔會係向熱狗妥協囉

為左死瀨落熱狗度你可以做到幾盡?
黃之鋒心入面都係各懷鬼胎

唔明嘅就自己擴闊下國際視野
肥佬黎比熱青城帶風向,呢個真係好震憾
正是 !
係a, 無謂晒力屌呢個嗰個, 有人做左一忽我地就一齊做埋其他。
而家香港變左全球政治焦點, 我地直接搵各國元首叫門求救, 做得成話唔定會有啲noise 。
肥佬黎洗唔洗你教
你班泛粉連 gphone 逢侵必反都唔知
支那劣根性
唔岩聽就 block
點解唔敢屌 gphone 係分化撚既?
喂呢度有多隻
唔好咁 on9 講到美國民主黨因為肥佬黎呢封信而唔幫香港啦
民主黨如果唔 stand with HK against CCP
對佢選情無幫助之餘,人仲可能有反效果
兩日前 joe biden 都出聲 condemn China's action against HK
joe 同埋民主黨會因為肥佬黎封信而轉軑?

政治角力、大選年呢啲 term 邊個唔識講
但只講呢啲 terms 而無論點無論述無 critical thinking
呢啲就係兒登仔喇
唔岩佢地心水就係五毛阿 sir 假 ac
今次 gphone 逼死哂 cctai 班小學雞,真係好好笑
瀨肥佬黎比熱青城帶風向,真係要幾無瀨先講得出
其實 cctai 同帝吧 d 小粉紅係一樣
唔岩聽就屈毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞