黃之鋒:今次蘋果柒左 俾你地害撚死

542 回覆
2329 Like 91 Dislike
黃之鋒分化撚
你咪笑囉
你同智障一樣咁笑渣嘛
無問題,本身Schumer 已經喺twitter屌緊Trump為香港做得唔夠,我地咁樣要Trump Save Hk/ liberate Hong Kong 反而民主黨又可以攞多呢樣黎屌Trump見死不救。呢個行動只係我地請求美國總統幫我地,冇話到係叫Trump2020,唔係偏私Trump,係之鋒同佢班友反Trump反上腦至會寫呢啲文,要知不嬲眾志班友係反Trump,唔該叫佢哋解釋埋點解敖卓軒呢位比美國政界當係其中一位HK Protest Leader嘅人早前會幫Buttegieg呢位民主黨人助選

結論:薑是老的辣,肥佬黎今次我撐你,之鋒唔該返去讀多啲書好好覺悟下
聽gphone 講
p牌推唔到照推
G Phone 個page 唔同平時果個既
Agger

呢件事其實無問題,本身Schumer 已經喺twitter屌緊Trump為香港做得唔夠,我地咁樣要Trump Save Hk/ liberate Hong Kong 反而民主黨又可以攞多呢樣黎屌Trump見死不救。呢個行動只係我地請求美國總統幫我地,冇話到係叫Trump2020,唔係偏私Trump,係之鋒同佢班友反Trump反上腦至會寫呢啲文,要知不嬲眾志班友係反Trump,唔該叫佢哋解釋埋點解敖卓軒呢位比美國政界當係其中一位HK Protest Leader嘅人早前會幫Buttegieg呢位民主黨人助選

結論:薑是老的辣,肥佬黎今次我撐你,之鋒唔該返去讀多啲書好好覺悟下
呢d唔係私怨呀
係政治角力呀
今年仲要係大選年呀

又一個兒登仔...
基本政治知識都冇
英仔驚到瀨屎
又出唔到境
股市又紮住哂
依個仲黎個國安法

仲要連登仔又減少訂閱
台灣果邊又冇人訂閱
資金流減少
美帝忙住搞各省疫情重啟經濟 得閒理你?
好撚多傻西永遠唔會自己錯。同共黨一撚樣,自己/撐既人柒咗,求其搵個假想敵賴落佢度就OK
原來係真Ac, sor
肥佬黎點樣搵美國救要ghone你教
好似幾好
咁樣用撚左一個acblocked
有冇得補救?
要講靠邊站,香港眾志當之無愧

揚言孤立中國 布蒂吉格持續撐港獲眾志點名支持
https://hk.appledaily.com/international/20191221/COWS4MFAVJCJKFJE5DMCUFJZN4/
網民風向一定會影響到
事實上日日同TRUMP叫春踩晒美國其他人既係邊班人
呢個假acc黎架?

有相架喎
肥佬黎個秘書定咩唔係美國特務黎咩
佢應該最接近聽到美國政府想點喎
up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞