HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (6) 黑警五毛支那死全家 反送中一週年

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
Lin都有人貼埋 仲要source
E banking 申請
Thanks巴打
因為我一路淨係睇in-app promo係冇呢句
實測
Samsung pay 增值 smart octopus 有0.04%
我有留番張實體卡(用財仔自動增值),然後過落oepay再過落Apple 八達通

反正依家每張信用卡Apple pay冇咩着數(除咗大貓5% Apple Pay 推廣)
8仔
0.0004 增3000 先得1rc 喎
頂打錯 係0.4% 先啱 自膠
有個問題想問一問,其實打手機game課金會唔會計4%? 係咪當in-app purchase? 定用咩信用卡會抵D? 信用卡新手請教一下
我之前放左張自動增值一入去 三星smart octopus
而家無得直入 oepay
被逼申請返張實體卡
in app 理論上計,當然要試,試也不難。red 卡5%來說應該唔錯了,推介red
SAME AS ME, 成本係出張新8仔的100蚊按金
按金唔係50?
想問下迎新既RC簽夠之後幾時會係APP見到?
如果計0.4%,小數未夠1rc唔會顯示出黎,但會繼續累積,例如第1單0.2rc 第2單0.8rc, 就會第2單記左帳先見到有1rc
App store計 google就唔知
可參考樓主置頂, #70, //a.
「獎賞錢」:
我們將於您完成條款 2 的要求後兩個月內,把「獎賞錢」誌入您的滙豐 Red 信用卡戶口內。//
買Apple Store 禮品卡食唔食到迎新
反正遲d都會買iphone或者ipad pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞