HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (6) 黑警五毛支那死全家 反送中一週年

1001 回覆
14 Like 4 Dislike
剛收到新卡
個reward+ app登入唔到 (本身有強積金戶口ac)
係咁出error

有冇人知dhl網上運費果d 計唔計4%
起碼等一日activate 左新卡先睇到
我3秒20申 20批 今日收到
屌我20號申20批 係咪無
上期個優惠好似一樣
咁L 大鑊? 剛改左權限, 而家都仲看到? 應唔會被起底掛
有d人係收到預先批核邀請
咁咪會好快
但呢d case講黎無意思
我係舊客正常申請
真係用左差不多成個月
我知找FedEx 食到4%
網上付款又唔中伏的話,red卡4%無上限我覺得冇得輸,如果成日買樓買車,我就唔太清楚了
自己過隔離信用卡討論區睇頭幾個Post分析下,都唔知你買乜野多
我前排係大貓做MORTGAGE
岩岩收到MSG 無啦啦話我申請左呢張RED卡 咩事
好多時申請按揭份FORM , 有項你唔TICK 即表示接受申請埋信用卡, 唔緊要啦, 張RED 卡冇年費, 回贈4%又高, 你就即管要左佢啦~話唔定你用用下會愛上張RED 卡呢
咁又係 由佢算 THX 清
有張Signature做食飯卡
e家red卡優惠抵申請?
依家好似無左,其他巴打幫幫眼睇下
想問呢張red可唔可以去豐澤個網比錢
賺埋個流動支付5%
個人建議:

VS KEEP住做食飯, 有需要就出多張附屬食多一類別
RED 雖則迎新舊客只有300, 但長遠4% 好吸引, 反正你都儲開食飯3.6% RC 以及其他五大類別 1.6% RC, 網上付款多4% 快儲到RC好多
如果佢冇IN APP 俾ANDROID / SAMSUNG/ APPLE PAY 這選項, 應該食唔到流動支付那5%
等多陣睇下有無野要簽8000先
Thanks
thx!
豐澤個apps有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞