【連登 商業電台 光明頂 討論區(十八)】

5001 回覆
36 Like 3 Dislike
其實係
不過仲有50分鐘左右,應該後面開始爆
死雞撐飯蓋啫
https://twitter.com/pritipatel/status/1266026081016000514?s=20

Deeply concerned at China's proposals for legislation related to national security in Hong Kong.

If imposed, @DominicRaab & I will explore options for a path to citizenship for BNO passport holders.

UK will continue to defend the rights & freedoms of the people of Hong Kong.
當年補選對手陳方安生而家都退咗落嚟啦
集思廣益姐,唔會有結論/預測,預測只係推論
個女係美國
仲聽劉少佳條仆街講嘢

唔撚係呀屌你老味
呢d 咪就係攬炒巴點解要攬炒
佢嘅意思應該係成日掛住飲飲食食,一有時間就飛日本,唔理政治,香港生死嘅港豬。而家果班港豬終於收皮。

唔係出差,讀書等果班
快撚啲打仗啦

美軍來了我帶路,Sir this way
無免簽果日就可能醒啦
佢地好灰咁
Proxy or condom
都應該唔會,共產黨對人民好好架
做咩今日加長左既
做得學者
唔係搵常設教職
就係搵金主攞政治名氣睇吓有冇政府職位坐
學而優則仕
明白。thx clarify
不過提提香港人,俾少少公民意識同埋有少少禮貌,D日本人就會好welcome你。
Home Office 都有出聲
都唔敢講d咩剩feel到好擔心好擔心咁
濕鳩話這個係香港關鍵時刻,多謝商台嘅恩賜批准加長由11點至1230
閪面輝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞