【連登 商業電台 光明頂 討論區(十八)】

5001 回覆
36 Like 3 Dislike
等睇佢地抽著火水咪算囉
下?!
That’s the point
腦海中出現咗cam cam哋、粉紅色、一揸唔同款式黑豹
你自律都好,實有人扮你搞事
black panther verse
如果相信美國國民真係有質素,大家可以諗返Trump當年競選去到尾段時,民調都係落後,但開出嚟嘅結果大家都知
物極必反
接受唔到呀
的士高個老婆係緊張大師嚟喎
咁都得
我見過有人入𨋢等人㩒閂門制,點知𨋢門閂咗之後佢自己唔小心跌咗揪鎖匙
祥嫂
我都喺屋企樓下見過個呀嬋等人開門
如果係深夜/凌晨嘅話可以點等
星期五呢集以電影屌左膠好爽
連Friends 都要比人屌冇黑人
陶傑 Channel

據報這是昨天北京飛洛杉磯的航班,都有美國綠卡。
在班次限制的情況下,飛美國的航機是班班客滿。
當初武漢疫情爆發,這群人馬上從中國跑到美國。
後來美國疫情控制不住了,這群人又從美國跑回中國。
現在北京爆出來疫情,他們又從北京再次跑回美國。
都是同一群人。你們累不累啊?
只要美國那邊千萬不要將居留權給「制裁」掉,就不累。

https://www.facebook.com/tokit.channel/photos/a.533448593394335/3905943952811432/
19都有去悼念梁烈士?!

//今晚太古廣場。藍穹燈海,黃花碧血。遠去了的人,我們想念你。 //
同蝙蝠道理一樣
當做鳥類有著數就認做鳥類
當做哺乳類動物有著數就認哺乳類
結果最後兩邊不是人

只係佢地無/未審判

我地就受緊
陶傑 Channel
5 小時 · 分享對象:公開

倫敦黑白暴左下一搶掠拆毀目標:大英博物館。

因為館內大量藏品,據說是「帝國主義者」由非洲和遠東之清國搶來。因此多年來,大英博物館內許多中國遊客,在明清瓷器舘內,見大量藏品,俱咬牙切齒,十分憤怒。

對此香港人一直戀殖而旁觀,毫無感覺,或思想落後,覺得此等珍寶永久藏在大英博物館是「利大於弊」,而且許多人在等BNO,不敢造次。在英國留學的一些遠東愛國战狼,又未知會Stand by 會師否?

英國警察又軟弱無能,一舉洗雪國恥,實在充滿誘惑。

不過,身為歷史的旁觀者,希望這等黑人左膠,化解情緒、壓抑對白人的種族仇恨,切勿做蠢事呀。

今晚19會唔會講呢 想佢講下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞