【連登 商業電台 光明頂 討論區(十八)】

5001 回覆
36 Like 3 Dislike
D人玩唔到幾耐, 玩到厭就返屋企
男人係有精液的人 男仔係冇精液的人?
又係d垃圾新聞
BJ最近話佢自己係Sinophile
菲律賓
agger
我驚呢壇嘢一完黑人要受返班白左做啲仆街嘢嘅後果
白左就乜事都冇
我覺得部份白左係借黑人平權黎搵食
都有道理嘅
瞞參與華千人計劃 哈佛教授遭美起訴
https://lih.kg/2060437
agger
你睇下呢班白左從來都冇講過中共
人咁善忘,白左又咁識走位隱身,呢啲情況一定出現,到時又係有得Loop過
所以商台一播新聞我就走去聽港台
你喺學校支持國歌法/國安法咪唔係政治化囉
但係你反對就係
【號外‼️明日正午12點後渋谷可能會有恐襲】
美國極左組織Antifa揚言明日以手榴彈攻擊渋谷。寧可信其有不可信其無,住在東京的朋友請留心,如果你有住在東京的朋友親戚也可以溫馨提示兩句。
報導表示如果手榴彈襲擊失敗可能會發動利器攻擊。
私はアンティファの活動をしている者だ。6月12日15時30分に、外国人を虐待している入国管理局と渋谷警察署の施設内で手榴弾2個を爆破する。
爆破に失敗した場合は、1時間後に入国管理局と渋谷警察署で関係者を包丁で斬りつける

https://news.yahoo.co.jp/articles/9bc65949bb9f206c1458202f9bcd971353c75daa?fbclid=IwAR1Ka1WEjeDucNzNi3vrFUW5EpWE9HsvPavote5esptIhNxrPsI-0P2Rw3g

credit to おしゃれキリ教室

地攤經濟禁左啦
班左癌連日本都搞埋
關日本咩事
別讓他們跑了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞