【連登 商業電台 光明頂 討論區(十八)】

5001 回覆
36 Like 3 Dislike
19同馮博士22號果晚都有講呢個問題
但佢地都話外資係一定有影響

不過拉唔拉人就另一回事
外資唔冒呢D風險
U.S. Consulate General Hong Kong and Macau
剛剛 ·
JUST IN: Joint statement on Hong Kong released by the Governments of the United States of America, Australia, Canada, and the United Kingdom.
https://www.state.gov/joint-statement-on-hong-kong/
唔好再對對方有任何幻想。寫同冇寫呢啲條文,其實都冇大分別,唔通你認為依家香港冇所謂強力部門存在?
條條例內容唔係重點
重點係個態度
支那同緊全世界講佢就係咁
有第一次就有第二次
今次搞唔到,咁下次呢
做生意係睇長線
商佬傻既先會賭支那以後唔會反枱
加碼
上次加碼好似係佔中射出第一槍tg 個晚
原來真係有傳說中既加時!
英國外相藍韜文:除非中國停止在港實行國安法,否則將會向BNO持有人提供更大權利
https://lih.kg/2040447
英國真係好垃圾
開波未呀
FB 有未
陶傑 Channel

What went wrong ?
香港今日亂局,世界當前危機,美中博弈,政經衝突,重溫歷史,預卜未來。
今晚香港時間11點,香港商業電台「光明頂」加時半小時,至凌晨12:30結束。Facebook 直播。陶傑、鮑偉聰、沈旭暉三人行。歡迎網絡提問指教。
馬跑得更快
舞跳得更好
因住墮馬
木馬黎啊CHING 死左既點再死
有生之年會唔會請李居明上嚟
攬好安全帶呀~
好想聽19同佢一齊唱財神在心
跟據經驗facebook cm 先係官方認可,先會抽黎講,呢邊只會暗地mon post
我都想唱
2305都無FB LIVE 出定係想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞