同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
熱門有篇講柯p既po,成班cctai又共諜前共諜後咁話人,但柯p講緊正正就係cctai既作風。

「只要與之不同調,就是破壞團結,就是中共的同路人,這是「民主」嗎?還是你的民主和大家不一樣。」

我都覺得冇問題
係 cctai 班友好似 crying baby 咁要屌到人地關注為止
香港人連今日最基本著件黑衫 都著唔撚到
https://lih.kg/2060772
睇完
都唔明有咩問題
人地有咩對香港同美國睇法唔同完全正常
因為佢唔理解香港既問題
無可否認球王係仆街
如果他冇話領隊係 Misinformed uneducated 都話可以辯護,而家好明顯球王係雙重標準,為咗係支國賣波鞋賣廣告就要領隊收聲,自己就可以在美國聲大大拎光環
咁你都幾包容
你點知佢係為左賣波鞋先咁講
借代姐,我唔知賣波鞋佔球王收入的比例
表達他面對強權不單止沉默 視若無睹,見到領隊被極權迫害冇護航,仲要為利益踩多腳,迫人收聲
又要開定新po
因為你已經定左佢做所有野只係因為你所講既利益而做
而家咪搞到變左好似強國咁人人都要為同一樣行為去表態咁
開波台定cctoy,一陣又俾d畜牲話我地笠水
開係 cc 台咪得
可以去到 5001
https://youtu.be/BiqFXJO9U_Y
好似呢條片咁講 lebron之前一直營做自己係人權鬥市嘅形象 但係到頭來原來佢爭取嘅人權係唔包某啲地區 咁就自然玩壞自己辛苦建立嘅形象同會畀人屌㗎啦
雖則如此 但cctai確實係on9怨婦 但係就係另一件事
他叫daryl morey 收聲,not educated misinformed 已經表咗態
然後BLM voter suppression 又係另一種表態
而家問題就係兩種表態好明顯自相矛盾
第一個時係 d 人問 James 唔係 James 自己擺上黎講(我記得)
第二佢既表態係為左利益定其他原因?有冇人問過
就算真係雙重標準咁屌9完佢又點?
令人支持自己唔係靠屌
XXX 就算真係雙重標準咁屌9完佢又點?
令人支持自己唔係靠屌

萬能Key
XXX 可以係共產黨、民建聯、工聯會、偽人、cctai等
你覺得呢句句子係萬 key 就係啦
除左幼稚之外我都諗唔到有咩好講
你咪繼續為反cctai 而撐球王囉
仲要無啦啦屈我撐球王
我反尖屎㗎喎
無啦啦係到亂扣帽子
係咩,我見你為反黃之鋒及cctai 而包容球王雙重標準,以為你係死忠
對唔住誤會你
其他人唔出聲先正常
占士成日標榜自己幾咁關注人權 more than an athlete
點撚知morey一條tweet就屌鳩morey uneducated 話好多球員係咩物理上精神上都受影響
Activist條撚咩佢 呢啲叫sellout
屌柒隻占狗偽善根本合情合理
佢就係衰在多口屌morey
佢唔出聲唔評論就咩事都冇
好似其他nba球星同教練咁集中講番本地野未得 冇人會怪佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞