同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
其實五大訴求同港獨冇乜分別
中共定支那都冇可能會俾香港咁多自治權
港獨我真係不了
唔覺得香港人管有幾好
咪又係貧富懸殊同高樓價
俾英美收左佢仲好
政策呢啲可以再算
不過其實只要香港係中國一部份
香港都係會比中國榨壓每一滴利用價值
依加都係香港人管呀
識講廣東話=香港人
好似係
其實任何國家統一定獨立
d人一到呢d位一定同你講民生
好似加泰獨立咁
唔係西班牙政府抽加泰重稅
都未必想獨立
純粹民族主義邊搞得郁
其實歷史上對辛亥革命評價都係褒貶不一
其中一個原因就係認為辛亥革命係未有充份準備既革命

唔鍾意呢間野
但呢次就幫佢
好多後生仔好無交帶
時事台細蚊仔係社會到工作既日常
水門雞又分化手腳
係唔係熱狗五毛PR公司扮賣雞餐廳
當手足condom!
佢態度已經好好
如果換第個即刻炒魷魚唔洗等
理佢做乜鳩,冷氣軍師一隻
呢條撚樣係成個運動開左幾撚多呢D濕鳩post
跟住得個UP字唔撚會實行,推post當做撚左野
出返去繼續長篇大論呃like算撚數啦
因為你就係冷氣軍氣,對你梗係無所謂,你都係繼續出POST見到LIKE數打飛機之嘛
你出咁多濕鳩POST,有無試過實行?有無試過好似攬炒巴咁建立自己既團隊做實事?
就你果個POST黎講,你有無開始去實行海外建軍 組織 訓練 招募自願軍?
如果有既,我雖然未必認同你,但我同你道歉
如果你淨係係果個POST度講香港建國推推推推撚足22版,咁你收撚皮算啦
我就係問你,你運動到而家出左咁多個理論POST
建立到自己團隊未,搞到D乜野出黎?
好呀,繼續傾,我等緊你俾D野大家睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞