同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
想知, 介唔介意講多d
唔登記一萬蚊,係對政府嘅不信任投票
https://lih.kg/fzujsS
又去BIN班小朋友
未出嚟做嘢啫
佢哋好似唔明白大部份人手頭幾緊
唔係未夠18唔拎得就應該係低能,有錢都唔拎
點解我完全唔明你up乜柒
我問緊得果十零廿萬走乜撚野資?又關五唔五毛咩事?
定係你覺得十零廿萬好撚多錢人地外國D銀行好恨做你生意,外國好恨俾你移民過去?
如果連移民都無資格,你又走乜撚野資?
Block啦,仲講
都唔知話佢地可憐好定羨慕佢地好
cctai有班人唔撚使思考,一見異見者就打哂做五毛
自我感覺良好,同班小粉紅藍屍一鳩樣
淨係睇到自己想睇既野,有時想討論下都無撚辦法
聽日係送頭日
又係你條黃衛兵
六月行動時間,出定唔出自己諗,無送頭得濫捕
https://lih.kg/2056170

希望上面條傻鳩去足啦
又叫人去死呀
又準時推人去死
今日好似冇乜人去?
把撚樣大把錢啦
愈賣港紙港紙愈強
乜撚野人買港紙買到咁你知我知單眼佬都知係班傻閪慒撚剩剩
得你先咁好心機同班思覺失調既癲狗講野
一千人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞