同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
得啦,開多幾個POST,開多幾個TG網上建國啦
又係cctai常用招數阿SIR五毛,仲有無?
比人拉有光環,但係講野都係on99
push
有人入嚟博屌
不嬲屌緊時事台充斥住班軍師同小朋友,風氣好差
乜野憎時事台
係,用返你個LOGIC,你入黎做乜
時事台代言人
定係想感化我地?
等佢建撚完國清算我地啦
上個post直頭開喺時事台,你哋班友咪唔敢入嚟
頂多間唔中入一個兩個,跟住畀我哋鬧到一面屁
點解你網上建國咁撚廢,我就唔上得連登
你啲邏輯都幾奇怪
我屌你網上建國廢=我要落街開咪擺街站?
你網上建國廢,我未唔認同你,咩叫討論區?
而家屌你廢,你唔係攞point岀嚟駁
係同人講咁你咪撚上連登
而家上連登一定要同你一齊建國?
使唔使執曬所有台,開個建國台俾你玩?
又你知唔知我做緊乜
又做緊都唔使交代
又使撚理你點睇我
咁你入嚟做乜

同點解唔鐘意你個po就咪撚上連登
連登淨係得你啲po?
定連登係連登建國區?
[行動]0527,我願意為你衝,你願意為我地罷工一日?
https://lih.kg/2025884

又嚟情緒勒索post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞