同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
一時又引戰,一時又圍爐
係波台開post圍爐點引你戰,我又無入你個POST屌鳩你,係你自己入黎MON POST俾人評論又唔撚抵得
又話唔得閒感化我地,之後又繼續留言
一時又話無所謂我地點睇,又賴死唔走
其實你知自己想點未
無問題既,你咪繼續留係度囉
我怕耽誤左你建國大業姐
講真你大人做大事,唔使理我地呢班無謂人啦
出去開多幾個POST,推多幾個POST,開多幾個TG感化下D仲有得救既人仲好啦
到左建國之日,時間會證明你係正確既
死返出去推行動post啦,又鬥黃
唉我講錯,你STEP2已經係海外建軍
唔使等到建國之日
建軍之日大家已經會知道你既實績,果陣我再同你道歉
建軍建國建黨
cctoy無人入=唔駁你班傻仔
cctoy入嚟俾人屌打=黑警式十圍一狂吠
去cctoy=人地唔會入嚟駁你班傻仔
返波台=俾人收皮
不如下次直接話cctoy大曬啦
寫咁多字做咩

咁黑警每次都咬人返狗屋係咪都係俾人收皮
所以要返狗屋圍爐取暖
精神勝利到你
屌你開po鳩up唔做實事=我要24小時做住實事?
我開po建住國屌你就話啫,我又無開po鳩up要建國

討論區講乜柒都得,但屌你開濕鳩po就唔得?

無話唔俾你屌返佢
話唔使理你地諗咩嗰個係你
話唔使交代嗰個又係你
入嚟嗰個都係你
想問清楚你想點啫
我有叫人咪撚上連登
[行動]0527,我願意為你衝,你願意為我地罷工一日?
https://lih.kg/2025884

擺工
我要衝呀
所以你地唔準返工呀ok?
你仲未明屌緊你乜,屌你係因為你每一個POST都只係停留係理論階段
缺乏實際行動同計劃

好呀你話海外建軍,你PLAN係邊度建軍?邊個國家會俾你係佢個國土度建立軍隊?用咩身份同別國對話?有乜野籌碼要人幫你?軍費何來? 如何籌集? 唔通用KICKSTARTER? 有無計過建立軍隊要幾多錢? 香港志願兵可以有幾多? 係香港飛過黎當兵? 海外傭兵有錢請到幾多? 養一個月要幾多錢? 場地? 軍糧? 軍備?訓練設備? 邊個會賣武器俾你? 搵邊個幫D士兵訓練? 每一日每一槍都燒緊錢,要幾多錢先夠?
都唔講咩航母,仲有軍機?導彈? 買俄佬幾十年前既科技? 我當你有咁多錢,當你買到,邊個國家會俾你係佢國土擁有呢D大殺傷力武器?
搞咁多人地唔當你恐怖份子已經偷笑,建國途中支那有無理由唔打鳩你?

我唔會一口否定你可唔可行,但你有無PLAN?有無TIMELINE?
你話你暗地裡做緊野丫嘛,好,我真心期待你俾到乜野大家睇
唔得
美國終於開口威脅停止承認香港獨立關稅區地位!
https://lih.kg/2026425

果然人性就係自私兼冷血無情
一邊係賺錢賺到唔知呢個世界離地撚
一邊係想呢個世界全面攬炒嘅精神病
水門怒𨳒手足工作態度
https://lih.kg/2026530
來了
#18 係咪假膠
應該當水門藍店裝修
即係同我地手足宣戰啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞