同大家update下cctai啲手段先(5)

1001 回覆
88 Like 24 Dislike
真係落手搞港獨都仲好啲,佢地只係講獨
其實個樓主不無道理
點解中共有口實立國安法?正正就係將抗爭入面既港獨元素無限放大 從而說服淺藍人士支持
咁我方如果堅持以港獨作為主張 只會比人覺得中共既行為有理 「嗱 真係好多人嗌港獨架 中共無屈你架」
班人講來講去都說服唔到我
點解掛講獨排頭會比中英聯合聲明排頭更好
你係做嘢既,掛後者排頭一樣可以做,
仲咩係要咁撚麻煩要掛講獨排頭,
係未覺得有型啲
佢地係唔接受香港其實唔多人想港獨
又係要夾人接受
你會唔會調轉左
推你上去
https://www.facebook.com/hksmedia.winmoney/videos/549511149271224/
Ben sir呢個訪問最講得出cctai攬炒派思想
叫你唔好嗌港獨都係等外國容易幫手
成班人又局鬼佬對外國表態
真係好撚戇鳩
無啦 等泛民果64
其實諗諗吓
香港人都好可悲
點解我哋作為一個民族
連立國去主宰自己命運
都要因為「方便外國人幫手」
就要唔講得
洗鬼理cc toy班鍵盤戰士咩
你聽日去叫第句口號咪唔戇鳩
現代國際社會,國際唔承認你有撚用咩
再講,呢d野唔會幾年之內搞到
咁未即係情緒帶動
講慘國際上排隊未到香港
你自己繼續慢慢可悲啦,唔阻你
典型cry baby style
人地加泰之前打到仆街都無人理
而家香港立條惡法已經好多國家出聲
仲唔知足喺度賣慘
睇熱門唔知望緊啲咩
為左個畫面送人頭都無所謂
有無人性
宣佈全港開花
https://lih.kg/2032565

有撚病
每日快報:英揆約翰遜將通過「烏干達式」救生艇入境法案幫助香港人
https://lih.kg/2032736

笑到我 人地真係有心救你就一早救啦
肺炎搞到英國咁 人地仲得閒理你咩
拉左過百人
然後班冷氣軍師繼續係連登開LIVE POST一D叫人走一D叫人留
一D繼續死推爛推網上鍵國
等等警察起新聞又講今日拉左幾多個 之前過幾日又跳樓,軍師只會話告唔入,但又好嬲好嬲,班連衛兵又跟風,遲下又判多個4年
之後過幾日 打錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞