乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
陳庚佑正一食屎狗
夠膽岀翻黎我日日mon post追擊爆你
蝗丁,雪姨 ,天拿 喺片明串
sue ,火車頭老公, 珍珍 like 屌屎盤嘅ig comment
綠油果間gym, cyt 直情即割

屎盤你唔需要spin去網絡欺凌 最好正經搵份工連身邊朋友都反9你可想而知個人有幾撚

搵錢就水followers拍緊拖都周圍姣仔做錯事死唔認錯仲話自己influencer kol d妹豬學一成都死
緊係有
pr界係有啲brand開始驚用佢
但係我fd話佢啲單野未夠push得夠勁
好多都仲未知咩事
因為email淨係提話大家misunderstand佢
judge 佢
大家要落力啲
話大家人身攻擊佢
影響到佢又會影響到個brand
所以叫brand pr信佢同佢keep contact
將責任賴係大家到
diu 正仆街
成封email冇提過自己做錯
佢其實真係臭朵
之前有個brand想搵佢出post出event
出到5萬都話太低唔想接
屌以為自己明星咩
老泥印尼妹咋
見過真人
真係好黑 平時啲相P到好白
不過佢做左爆肚脂同蹺臀既treatment
個body係唔差既
之前又扁又平成條炭燒人乾咁
大家努力啲係ig留言
屌 正一泥妹 大家日日去各大brand 留言 推爆佢
知道
所以最好就係去南瓜珍同天拿蝗嗰啲期間限定bae度留言
等老泥想del都冇得del
老泥知唔知個醜字點寫
佢覺得啲人真係會唔知佢做咗啲咩?
仲諗住博同情真係好肉酸
佢得罪人多稱呼人少個下攞命
大把KOL ugrad 有咩咁特別
佢啲期間限定bae同班PR都 ugrad架啦
佢想表達啲咩?
想暗示綠油果無呀?
重點係佢啲英文真係差撚到
係人都知send email俾公司要formal tone
屌你 how’s everything/ I’m 打出黎
有冇讀過書 又要串錯字
正經搵份工啦屎盤 基本英文都未識
真係柒出國際
其實佢攞返張單出黎咪證明自己無mark up 個價囉 依啲luxury goods 同出名網站點都有單掛 就咁出ig story 標個價出嚟jm9
除非身有屎
係應該照返依家既市價再平啦 offseason二手野仲想用original price賣出去
越講越憎佢
痴線一模一樣樣
真心問呢個真係係屎盤?????
我睇左成分鍾都覺得係Tina喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞