乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
sorry 自己問題 睇到了
邊個會咁柒用Spoon做名
咁都唔認
人地個網係寫住 yahoo拍賣 x facebook x ig網購 買家最黑名單
會唔會係佢無係yahoo買 但有係fb/ig買
大家keep住去佢條垃圾片到留言啊
多左d偽善撚講咩道左歉就原諒佢既廢話
上去屌死佢
留左成20個言
大家打既時候可以比多d例子講佢做左既種種事
唔好比佢d盲粉spin去咩自由巿場買賣你情我願到
16年個陣又未係紅 邊個會扮佢
[行動post]推到上熱門6月9一周年要人
https://lih.kg/2056164
又del cm 呢個屎盤死性不改 今次一定要佢仆街死
佢payme都係呢個電話
食屎啦佢 特登上官網cap model圖做展示但就cut走個價錢 而家係度扮無搵清楚唔知個原價 8婆講大話都醒目少少 仲要話呢個係唔小心

美芝20$衫賣俾follower200$

牛油果髮膜賣貴人地舖頭n倍

出黎扮認錯點知成段野都係講自己係受害者乜乜乜 仲未講sd信俾pr話人網絡欺凌

話無用Yahoo 賣野但真係無用又會俾人公開到真.私人電話同email

乜都係抄抄抄同抄 而家就話因為屋企有事無哂創作動力

澄清cty但又留哂心心話人靚仔發哂姣 仲要唔止同一個男留心心 俾人爆料cty 女朋友都好唔鋸....所以cty咪要即割囉 大佬呀 咪撚搞人男朋友啦 仲要自己都有仔

盲粉enjoy俾人呃我唔撚阻你呀 但唔該唔好再用自由市場同你情我願黎講 你叫雞叫撚左隻人妖都唔係你情我願啦下話
大家繼續推 唔好俾條臭閪上返水
好在絲打cap哂!屎盤已經開始del緊comment
邊到有得睇返咁多個kol 唔中意屎盆?想追post
del撚左垃圾屎盤
Del comment 擺明毫無悔意
個cm已經比屎盆del咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞