乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
咪玩啦因為名氣賣貴啲
容祖兒TWINS Yumiko嗰班之前賣二手衫係咪要用炒價賣呀?
事實上總有啲人會覺得冇問題我身邊有幾個人都覺得冇乜問題
打去佢ig叫佢睜開隻豆豉眼睇
push
push

咁樣消費社運同死人都俾mon緊post嘅你得逞就真係道德淪喪
你自己都睇到ig嘅comment 好多人仲記得你做過d乜
唔好以為2020年victimise自己仲work
起碼我會keep住推post
大家要keep住唔好俾佢停啊
繼續追擊
佢依家有keep住搵PR哭訴我地bully佢
所以唔好再留言話佢柒之類個啲
淨係不停loop佢呃人唔誠實(之前都有抄人)
叫佢道歉收佢皮
雖然我都知佢格真係好閪
次次都唔認錯
陳庚佑 我實追擊到你完全收皮為止
做錯事呃完人 俾人糾正 你解釋都解釋唔撚到就話人夾埋蝦你 仲要似足口交部寫信去各品牌話你係俾人蝦
同中共差唔多 搞個中國肺炎害人 俾全世界圍插 跟手就spin去中國人被全世界欺凌

原來發現並指出一名公眾人物犯錯就係網絡欺凌,仲要無一樣指控係屈屎盤 睇黎而家做「influencer 」係大撚哂,我哋係無出聲既權利仲要俾人叫收聲 唔好再話人做錯 咁睇其實我哋先係俾屎盤逆向網絡欺凌喎 完全係中共手法

仲有呀屎盤 唔好唔記得今次呢一件事睇到幾多同行憎你
push
嗰日睇到支那youtuber教英文嘅廣告(好似叫mr yang)講「網紅」英文係乜
佢chok個influuuenerrr出黎個讀音同屎盆一模一樣
唔好話我地唔提佢啦
正統英文係叫online (media) sensation/youtuber/blogger/advocate etc
而influencer呢隻字只係好vague嘅流行詞
d鬼佬都話反感當kol咁用 覺得貶低原本意義㗎
想扮abc就學好d英文 唔好咁傻豬豬汁支那人口水味啦
屌嗰條mr yang好乞人憎
成日都見到youtube廣告有佢 作狀到同阿盤有得揮
懶好笑嗰d尷尬劇情真係沖住涼成手泡都忍唔住hit skip
btw youtube推薦廣告真係離曬譜 睇pewdiepie推薦mr yang係咩玩法
英皇個班仲要係平勁多咁賣翻出黎
屎盤難道以為自己有名氣過佢地
啱啱繼續係屎盤ig留言 點知俾佢del我comment
佢刪一我覆十!
push
推到個假人收皮唔好再害人
想問之前check佢啲followers係70%法國人係邊度check
與其list佢賣老泥衫袋呃錢同抄人
俾佢spin 去cyber bullying度
不如compare下其他同類KOL有幾高水份
如果屎盤七成假account followers而其他KOL普遍一兩成
咁班marketing PR識揀啦
就算有PR依然盲撐屎盤
屎盤都唔再值錢實俾人壓佢價
點spin都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞