乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
班pr整係識奶kol鞋底
死性不改正仆街
又del comment 又block人 仲話有悔意?
屌你老母啊
陳庚佑你返中国啦
啱你呀
一言堂
以後邊間公司再sponsor spoon chan一定唔買
List:
Benefit
Clinique
Kiehls

Spoon chan話罷用佢既sponsor 等於恐嚇 同tvb有咩分別?使唔使出律師信? 未立國安法 屎盤陳已經要滅聲
講真果句有幾多個kol youtuber冇比痴線西屌過,追擊過?點解自己唔諗吓自己點解可以俾人追擊到第10個post,仲要可以有咁嘅時間去每個同你有關嘅人ig到留言?要反省下咁難咩?對自己坦誠咁難咩?如果你真係覺得自己冇做錯,做咩唔公開大大聲話比人知,我!無!做!錯!仲要潛水?仲要係背後搞咁多小動作?只會令人更加討厭你。例如,你張件二手衫賣貴咗,如果你真係覺得自己嘅名氣係值得將件衫抬到咁高去買嘅話,咁你咪照直話俾人知,有啲人真係會覺得你件衫係值得咁貴。但係點解你要用第二個藉口去掩飾呢?
陳庚佑痴線死同你死過啊死八婆
哩幾間惡過共產黨
屌 班人滅聲係咪癡撚線 呢班無撚腦pr
https://www.instagram.com/p/CBQUZkFlM0T/?igshid=1dcwfsircihq4

去留言呀!YouTube 咁多負評都要繼續出post 肯定有好多廣告等住出呀
哩幾間惡過共產黨
Spoon chan 你咪繼續block9我 我就開返十個廿個acc慢慢同你玩
屎盤諗住扮受害者復出 好嘔心
哩幾間惡過共產黨
正一食屎狗黎
拍段YouTube 又想番身?
又打溫情牌
放完老母放啊婆上枱?
賤婦一個
講真果句有幾多個kol youtuber冇比痴線西屌過,追擊過?點解自己唔諗吓自己點解可以俾人追擊到第10個post,仲要可以有咁嘅時間去每個同你有關嘅人ig到留言?要反省下咁難咩?對自己坦誠咁難咩?如果你真係覺得自己冇做錯,做咩唔公開大大聲話比人知,我!無!做!錯!仲要潛水?仲要係背後搞咁多小動作?只會令人更加討厭你。例如,你張件二手衫賣貴咗,如果你真係覺得自己嘅名氣係值得將件衫抬到咁高去買嘅話,咁你咪照直話俾人知,有啲人真係會覺得你件衫係值得咁貴。但係點解你要用第二個藉口去掩飾呢?
真係咁有良心就唔會呃妹妹仔錢啦
為咗復出無所不用其極
未見過有youtuber dislike係like嘅兩倍
呃錢庚
呃錢庚
新名
呃錢庚
呃錢庚
Spoon chan你真係勁
令咁多絲打用咁多時間追擊你
可想言知你有幾咁黑人憎
YouTube dislike竟然可以有成三千
你班限定friend子 一定日日食花生
你知唔知有幾醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞