乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
建議佢同屎萊姆 兩舊屎一齊收皮
得崠like 左張相 其他限定好友消失晒
限定friend 子Chinchin like左屎盤個新post
佢嘅心態係只要一日我有fans子支持我,我都唔理你班痴線西
講真果句有幾多個kol youtuber冇比痴線西屌過,追擊過?點解自己唔諗吓自己點解可以俾人追擊到第10個post,仲要可以有咁嘅時間去每個同你有關嘅人ig到留言?要反省下咁難咩?對自己坦誠咁難咩?如果你真係覺得自己冇做錯,做咩唔公開大大聲話比人知,我!無!做!錯!仲要潛水?仲要係背後搞咁多小動作?只會令人更加討厭你。例如,你張件二手衫賣貴咗,如果你真係覺得自己嘅名氣係值得將件衫抬到咁高去買嘅話,咁你咪照直話俾人知,有啲人真係會覺得你件衫係值得咁貴。但係點解你要用第二個藉口去掩飾呢?
死唔認錯臭屎盤
Mon post mon得咁實 秒dele cm
自己呃自己 我地今次一定唔會咁輕易俾你過骨
呃錢庚
我成世追擊你啊你條仆街賤婦
陳庚佑
以後條條片都dislike多個like 仲有人會搵佢買廣告咩
佢啲心心cm都係用錢買返黎
佢真係好厚臉皮,好無恥
死唔認錯臭屎盤
好多名呀你
死唔認錯臭屎盤
Prada 袋係用人staff discount買 仲夠膽死再markup多一層原價 上官網cap 上身圖識cut price tag但事後就話唔小心無睇清楚原價 講大話都講叻d啦

使用次數解釋咗未呀個個袋都擺過落地又用黎瘋狂影相 但乜9都話用過兩次

扮出黎認錯其實想講自己俾人欺凌扮弱者轉個頭就del受害者comment
屎盤
呃錢庚
老泥spoon
又死番岀黎扮曬野 死八婆
有悔意?悔你老尾啊 又block 又del
我日撚日你啊你個死仆街
真係好笑 spoon chan 你個人咁無誠信 又呃妹妹仔錢 你收得sponsor 都唔會係真心分享啦 又Hide哂d唔好既留言 緊係罷用你既sponsor 啦

spoon chan 毫無誠信 sponsor 你既公司 一定永久罷買
香港啲 PR 都癡線
block 鬼哂啲客
以後間鋪啲嘢唔好賣,剩係送俾 beggar 囉
死八婆 del comment
仆街死啦
再搵屎盆賣廣告 終身罷用
屌你老母
以後唔撚買benefit
呢個時勢仲食IT藍店既屎盤狂del 受害者同對自己不利既comment 企圖滅聲果然係國安法殺到
推到屎盤仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞