乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
嗰個乜鬼james又係on99人哋問句野又話人cyberbullying pplcls

崠之前唔係有份抽水咩
係咪見到甄子丹親戚識佢所以⋯⋯
笑完人又扮好人都幾八婆下
好狗呀崠 明明之前先扮鳩屎盤
Push
閂撚咗個IG account咪無人cyber bully到你囉屎盤
push
垃圾屎盆唔係以為靠消費他人自殺就可以掩飾到自己嘅一心欺騙followers嘅罪行?
唔好話你個clothing sale啦
好耐之前嘅牛油果髮膜賺5、6倍暴利你以為無人記得?
真係cls
完全唔掩飾自己係利用緊死人+抗爭返生
乜嘢人黎㗎??
唔好扭曲bully嘅定義啦
參考下yanki din對中學同學做過咩你先出黎showcase你個victim mentality啦
愈睇愈唔明撐佢果班人諗咩 如果係佢朋友都唔再講 普通嘅viewer 見到一個人咁有機心 唔覺得恐怖?
點解咁耐都唔出post 咁長時間 專登揀係terrace house 個Hana 自殺 定或是係國安法時候出post 就知道呢個人幾有機心啦 話佢黃嗰啲 之前都無見過佢出過任何真正post 支持抗爭者(story另計) 諗唔到佢除左消費之外仲有咩原因 與其有時間拍條片教曬黑白 彈首歌 不如用時間話俾人聽你有意欲想解決件事 即使係道歉 退款 任何野 起碼俾人見到你有做啦
我諗佢要退嘅錢都唔及佢出一個廣告啦 莫再話佢竟然仲有時間send email 俾PR 話人聽自己俾人Cyberbullying 種種行為都只係諗緊點樣出番黎繼續日日收PR products 同 賣廣告
心寒
專揀有大事發生嘅時候出嚟試水温,
諗住等大家分身不暇就可以借啲意出返嚟
Benefit pr仲有like佢個post

佢件嘢咁都180蚊
講真果句有幾多個kol youtuber冇比痴線西屌過,追擊過?點解自己唔諗吓自己點解可以俾人追擊到第10個post,仲要可以有咁嘅時間去每個同你有關嘅人ig到留言?要反省下咁難咩?對自己坦誠咁難咩?如果你真係覺得自己冇做錯,做咩唔公開大大聲話比人知,我!無!做!錯!仲要潛水?仲要係背後搞咁多小動作?只會令人更加討厭你。例如,你張件二手衫賣貴咗,如果你真係覺得自己嘅名氣係值得將件衫抬到咁高去買嘅話,咁你咪照直話俾人知,有啲人真係會覺得你件衫係值得咁貴。但係點解你要用第二個藉口去掩飾呢?
即使呢個唔係佢自己開嘅,開嗰個條友都腦殘,同屎盤一樣
急!民間記者會國安法問卷唔夠人呀!
https://lih.kg/2034273
你講得好好
多謝,我都係講事實,不過呀庚唔會聽㗎啦
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞