乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers 錢買名牌換新衫(10)

1001 回覆
184 Like 4 Dislike
蝦乾都叫有frd出post幫下佢(似何遠東個個),但屎盤呢兩個月一係一個朋友都冇出現過
佢都無朋友
其實係咪要大家都like負面嘅cm 佢見到多人like
就姐係代表好多人見到 佢咪唔會hide cm
屌佢老母陳庚佑 今朝睇YouTube留言又少過
琴晚過500個 岩岩睇得番500
正一食屎狗 有悔意你老尾啊仆街
有冇絲打可以補充下邊個係blaire同埋屎盤抄佢啲咩 我見youtube comments好多人講

呀屎盤又hide/del cm
貼街招
撕一貼百
屎盤del哂 用staff discount買個prada袋、美芝20$衫 、同share呢個po既comment

唔怪得盲粉話無受害者企出黎 原來係一留言即被del comment 滅聲

屎盤你咁得閒睇ig 我係你就打cv搵工
為左出返黎呃錢咩手段都做
blaire都唔好得去邊 之前ppt有人講佢搶自己條仔
首先
屎盤create過d咩
橙色filter??
Signature橘子filter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞