央行宣布,数字货币不能兑换黄金,党内高官纷纷卖房套现,全国二手房交易量暴增,卖房出国的最后机会,错过了你会一无所有!

204 回覆
549 Like 15 Dislike
國外肯定唔會承認啦,啲錢去唔到旅行,移唔到民,去唔到外國讀書,中國夢碎了
你可唔可以簡轉繁先post
金融白痴一問

咁係國外用銀聯碌卡咪避到呢招?
咁假既content farm都有人信
但係 CHN 近日走強
乜野玩法?
人們恐懼時⋯
TYPO, CNH
fake news
權貴咪去到 賤民全部鎖國
冇實體現金就冇得郁
走路都冇錢
digitise 等於抄家,冇晒私隱,身家隨時變零
由中共將民企吞食 收割富豪開始
注定左每個人都變成中共既子彈 中共既工具
最初一定係由奴隸制開始
共產黨經過多年後終於行真共產主義
數字貨幣目的唔係取代現金咩?仲點變返現金?
有可能用地區限制貨幣(電子)換任何外幣
即係入賭場要換代幣 然後代幣只能在賭場內使用
八達通既概念?
咁咪者係避到,因為我係國內用人民幣找數
到時就冇賣樓走佬呢支歌仔唱
唔係咁開心呀 出面奶到仆街企業點算 你用電子貨幣結算姐係唔撚比你大量轉換外幣
就算你拎住一大堆口罩去到外國,想用口罩換黃金,只要傾啱數量,外國人都會換俾你。

就算數字貨幣真係完全取代現金,只要數字貨幣可以買到任何實物,都可以換到返嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞