古代教育係咪就嚟收皮

624 回覆
630 Like 8 Dislike
沙田中學雞集體回憶 當年去連城偉華瀝源補現代英皇
好多日校老師教bio剩係依書直說
漏左希爾頓
呢位ching就識貨
當年頭幾屆DSE
無論老師定學生都唔清楚通識係咩一回事
唯有補下習求個心安
咁就推咗啲無料柒頭出嚟呃飯食
當年好多人覺得長做長有,年年都有公開試點會冇得做
我記得早兩年啲人報YY Lam要朝早去攞籌,之後夜晚十點幾再去報名,勁on9,依家過咗兩年唔知咩環境呢
我覺得佢係適合啲底好嘅人去補佢因為佢教嘅內容都係以A-level內容教學
想當年 現代PHY CHEM BIO三寶😢CY周,KKwong,SimonChiang
垃圾公司 前年去做pt 小學雞導師 到咗暑假冇學生粒聲唔出就唔俾更我 wts又唔覆 而家因果報應
果時我自己一條友唔夠膽踩上去屌佢
學英文嚟講都正正常常 但係內容就唔係太DSE向
最尾都轉咗另一個補習佬 因為想要考試技巧
小學士?
樓上大把人仲耐過我
Econ 懸崖
痴撚線嗰陣真係唔使15分鐘就訓着
同一時間有補 Hong Sir
就算係假日朝早補
都唔會恰眼訓
係呀ching同我一樣?
個陣成日笑9 Chris Lau 估唔到啲死忠都咁癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞