古代教育係咪就嚟收皮

624 回覆
630 Like 8 Dislike
05 RTHK Hong Kong Connection Narrator: Josiah Lau (劉家傑)
(1992 年英文版 香港電台 鏗鏘集)
https://youtu.be/8XtMYQ6sgvM?t=313

咁多個我只係認到 K Kwong(或者咁講,得佢仲蒲頭)
其他係邊個?

呢咋應該真係補習天王始祖
蕭源唔係 100% YouTuber 嘅,而係變咗 indie 網上補習

唉,越睇個 post 真係越覺得時不我與
想有星去細補習社/私補啦

呢啲教答題技巧 有聽最多咪5

聽唔明點都要有條友解到你明為止
果陣真係全盛時期
次次上親去補Frenda So都好墟冚
而家佢都唔知去左邊
有幾衰
俾佢鞭策住完全唔敢鬆懈
最後5**左
管理層嘅分別
一邊老屎忽唔想變,一邊係keep住update
Frenda So
P chan
Simon Chiang

成日排隊想坐live房
諗翻都覺得好笑
應該係話補底先去私人
去得大型 個底要3 以上
畀live價坐玻璃房怕蝕桌
呢3個加埋ken Chan 真係science 四大天王
You need Frenda So unique
以前補P Chan 同 Simon Chiang (Bio), 開足6個班房⋯⋯
估唔到

古代Ken廢到喊
上市Cap水發大達
仙人掌上堂問問題
哦呢個我有補過,肥嘟嘟好高,好多濕鳩大法架嘛幾年前已經唔喺古代啦
呢條友大包圍就講到自己貼中(其實唔只佢嘅,好多科好多補習社都係咁
有冇補過cliff yeung,又係深到聽唔明
要番去諗好耐先知
利申econ垃圾
上咗市cap哂水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞