[你問我占]新手塔羅

328 回覆
4 Like 2 Dislike
多謝你現在既牌都真係好準 無限loop左幾個月 做主動做到好攰 唔想再由我主動 加上疫情關係見少左 覺得對方好似完全唔care自己 希望快d會遇到新人
過去:錢幣逆
代表投資失誤,以財富作為基礎的關系此時難以通過考驗,經濟狀況使兩人無法維持,又或者是二人價值觀不同。關系投資上的失利,有所求的愛沒有得到回報與反饋,令人失望。

逆位錢幣首牌也代表著雙方的感情與工作環境有關系,或是兩人因為工作而相識。很有可能因為雙方感情發展耽誤工作,又或是雙方為了感情而多了開銷。

現在:吊人正
進退兩難、犧牲、遭遇困難、以不同的角度看待事物。二人關系不太和諧,兩人意見不合,爭吵、冷戰。其實,只要你站在對方的立場去觀察、思考,便會了解問題的癥結。

未來:月亮逆
曖昧不清、虛偽、三角戀、背叛、流言。
在愛情上,表面可能風平浪靜,其實可能已陷入復雜關系中。由於對自己的心態弄不清楚;情感混亂,蒙蔽理智,內心充滿了不安及迷惑。
過去:節制正
進展順利、整理思路與情緒、凈化心靈、反復找尋關鍵所在、關注自我需求、節儉、協助。
工作穩定,付出的耐心和毅力終將獲得回報。

現在:錢幣逆
代表投資失誤,可能本身來講環境不優渥,先天資源不足,環境給予的支援不高,投資方面缺乏本金。另外逆位也代表著錢幣失去,物質流失,漏財,投資方向錯誤的管理方法,掌握不住投資的核心脈絡,大環境的不佳,風險增加。

未來:錢幣八逆
錢幣八表示積極、勤奮上進、腳踏實地。處於躍進階段,是一張表示成功的牌,意味著你有機會在過去的成功上建立基礎,為創造適合自己的工作而打拼。

建議等大環境穩定先,或者到時有升職/轉份好工嘅機會
過去:權杖侍衛正
代表認真,熱衷於完成一項特定的任務。權杖代表物質世界的精神和社會進步。你可能十分享受你的工作崗位。工作會有更多提升和發光。

現在:循環逆
哩張係bonus牌,圖案有循環嘅意思,不過逆位係指因個人或外力而引致。可能係工作沉悶、循環,逐漸失去熱誠。

未來:錢幣國王正
沉穩、安心,這一張牌通常有著為了追求物質層面的欲望,而不斷的在自己的領域努力打拼,甚至為了自己的成就與希望,而作出犧牲。當然,錢幣國王也有腳踏實地的意思存在,相當的實際。

睇黎你嘅工作發展都幾穩定,你係個有計劃嘅人,好清楚自己嘅方向。
過去:國王逆
缺乏治理能力、率性妄為,缺乏自律而無法成功。有時候可能會在面臨嚴苛抉擇時退卻下來,因為缺乏向目標邁進的勇氣。

現在:節制正
進展順利、整理思路與情緒、反復找尋關鍵所在。
穩定的工作,可能遭遇人事變動,耐心和毅力終將獲得回報。

未來:錢幣正
開創新事業或展開事業中的新階段,也有可能是跳槽。錢幣首牌也暗示著一個新計劃的生成或啟動。

工作情況樂觀
姓名:我愛返工
問題:想知今年嘅感情運係點?
謝謝您
Girl. K
環顧身邊既異性朋友,
包括做返朋友既EX
依埋人裡面會唔會有人最後我地係可以發展?

辛苦哂
thanks 雖然睇完唔太套用到 但會試下咁樣諗諗
咁言下之意我係咪應該申請去新加坡,謝謝
純粹睇到發展樂觀,不過申請又冇壞嘅,多個選擇係好事
占卜結果只係參考,完全relate唔到可能係我冇緣份代你占
唔該曬你,聽日問下呀姐先
因為我見到我個部門就執,所以睇埋應唔應該申請公司新加坡既職位
我係咁睇嘅:一個人有能力,去到邊都會發展得好;行好運嘅話做咩都順利。騎牛搵馬囉,可能有意外驚喜呢
Lomor 女
想問未來嘅另一半會有咩特質?可唔可以問多個?佢會幾時出現?謝謝你
多謝 心領 共勉之
多謝
名:y
想問末來三個月會唔會有新嘅事業發展
同埋係咪我想做嘅野黎
唔該哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞