[你問我占]新手塔羅

328 回覆
4 Like 2 Dislike
我: S
佢: H
想知我地中間到底點斷咗聯絡同埋雙方最後會點
thanks ching
愚人逆
空虛、輕率的戀情
缺乏安全感,感情不理智。愛情旅程波折多,沒有辦法長久和諧相處,關系忽冷忽熱。

聖杯六
這張牌代表著穩定、安全、安逸、溫暖的關系、環境或感覺。當事人或許耽溺於過去美好的回憶當中。

錢幣三逆
逆位建議當事人應該要多學習,更努力,才能獲得足夠的能力來應付目前的工作。

權杖十逆
逆位的權杖十代表倒下。過勞不堪,無法再承受更多,失去平衡,倒地不起,也有可能是團體解體、解散。

寶劍四
感情火花逐漸黯淡,希望從關系中抽離,進入潛沈的時光。思考一下若是熱情不再,該如何面對將來的發展。

權杖三
耐心牌,權杖三代表事情的發展中高度的自我成長,仔細思考自己在旅程之中是否需要調整。

關係似乎冷卻左,建議溝通多啲/諗方法解決,先可以發展落去。
名:Apple 絲
想問半年內會唔會搵到合適的對象同拍拖?

謝謝!
太準了
我K
佢J
想問點樣可以有信心地一齊落去
我S (女)
佢F

有無機會發展呀 謝謝!
即係完全無機會嘛? 定係佢唔適合我?
我chris
想問下將來3個月內有無機會出pool?
我: a
佢:呀ka
問感情發展 曾經有一排傾好多計 想睇下係咪應該就咁算 認識其他人
謝謝!
我T(女)
佢k(男)
而家係情侶關係,想知之後既發展
雙方關係欠缺安全感,似乎你曾經挽回但失敗,塔羅睇到分開對大家都好。
我:N
佢:W
分手幾個月仍每日有聯絡,佢知我一直挽留緊佢,會有機會復合/再次一齊嗎?

感謝
我想睇下未來的工作運
近排都要handle一d好難的project
同埋之前番工果到有少少出了意外比人告
個人壓力開始大了 求求指點
利申 隨緣見到個post 又忍唔住
我照佢個牌陣解

你地雙方有些少不和 呢啲不和係因為你地溝通得唔好(講緊心靈上)所造成既 都有可能同錢銀有關
而且其中一方or 雙方係段關係入面所背負既壓力好大 可能會有主奴關係出現 又或者雙方都因為段感情過得好辛苦

而將來都有可能會分離 導致雙方都唔開心

想提下樓豬 練牌依啲貴精不貴多
我叫J
想問
我係呢半年會唔會成功做到自己想做嘅工作?
Thank you
唔該你呀ching 會溝通下
多多指教
名 Cindy 男Andrew

男朋友係媽寶 佢鍾意我 但我應該等唔到佢獨立
想分手 覺得今年大家事業都穩定 分開都唔會對對有咩影響 但我想佢個心係有幾放唔開屋企
你好呀 樓主 我想知我同男朋友會唔會有長遠既發展或者未來,同埋如果想有有咩建議
謝謝你
我:Kitty
他:Teddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞