[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (32) 出道23週年粗卡

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
要係大陸收二手 有人放 但朋友用唔到微信過數 銀行卡要返大陸搞 但依加都唔上去啦 推特收我又唔識
收返黎都係收藏用姐
【殷志源】[貼吧中字] 更新至E02 JEKKI娛樂館 水晶男孩SECHSKIES

https://www.bilibili.com/video/BV1Nf4y1S73w?p=2

https://youtu.be/mU82H5tytuY

大大首隻百萬飯拍

唔知咩意思呢?
MBC《#物以類聚#》1部、2部:1.2%、1.3%(+0.4、+0.3)

終於升返啲
因為好睇左少少
不過都係吊緊鹽水
我都係應該727訂埋佢
現場有得買?
直播團站出咗中字
有booth俾人訂呀

Cr. MR.tyfoon ig

10日前近照
又係出現係人地ig

大大dvd event 得奬名單
個圖案好可愛
團站未出團綜中字?
大大貼吧都出左幾日
連Jwalk站都同兩個站聯合出埋
定係團站譯咗直播中字先
之後再譯團綜?
好缺人手
個徽章好靚

Cr. tvnbro ig

大大版人參精

15cm
有志英版一定買
@神奇的南煎丸子

https://www.weibo.com/2682746840/IEeNGqGje

@新地啊-:說是咖啡店呢 哈哈哈哈 殷志源來了房地產中介 嚇死我了大概是這個意思 沒說是買還是賣 估計來看地方的吧 反正是要做生意的樣子
4월 24일부터는 11번가, 지마켓, 옥션, CJ몰, 티빙몰, YES24 에서 '신묘한'검색하고 나만의 최애 인형 겟하기! CJENM 상암MYCT 매장에서는 바로 구매 가능!

從4月24日開始,在11號街,G-Market,Auction,CJ Mall,Tiving Mall,YES24中進行"奇妙"搜索,只屬於我的最愛玩偶Happ! 在CJENM上巖MYCT賣場可以直接購買!
我覺得呢個配搭有啲醜哈哈 諗緊買唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞