[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (32) 出道23週年粗卡

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
@鳳凰天使TSKS

5月3日週日綜藝收視率(全國)
SBS《#我家的熊孩子#》:1部、2部、3部:13.1%、13.4%、13.6%(+2.5、+1.7、-0.2)
KBS《#超人回來了#》:1部、2部:8.7%、12.5%(-0.8、+2.1)
KBS《#兩天一夜#》:1部、2部:7.0%、8.9%(-0.9、-2.0)
SBS《#家師父一體#》:1部、2部:4.1、5.0%(-0.4、-0.3)
SBS《#Running Man#》:1部、2部:4.3%、6.4%(-0.9、-0.9)
MBC《#蒙面歌王#》:1部、2部:5.1%、10.6%(-0.9、+0.4)
MBC《#物以類聚#》1部、2部:1.2%、1.6%(-0.6、-1.2)
MBC《#幫我找房吧#》: 1部、2部:6.1%、7.5%(+0.1、+1.2)
SBS《#動物農場#》:1部、2部:6.5%、9.4%(-1.2、-0.2)
JTBC《#和明星直接交易 流動市場#》:2.5%(-1.0)
tvn《#大逃脫3#》:2.7%(+0.4)
物以類聚做埋今個月收檔
唉一方面覺得應該要收 另一方面大大手頭上又冇晒節目不如真係去屋塔房
屋塔房肯收咩?都好多人下
仲未明點解唔返自然而然
其實嗰次應該係講笑
可能諗住都就完約就唔返去
算捱得耐
係大台節目收視仲差過有線台
我覺得大大可能真係聽阿媽講呢排最好乜都唔好做留係屋企
唉上年呢個時候同時有4、5個節目
比我預計遲一個月收檔
其他租客未完掛
咁聽話
鄉下其實幾ok喎
好過物以類聚要喺城市拍
好彩遲啲有團綜大家無視罵戰開心睇啦
其實好難無視罵戰
不過我相信Shin PD會剪走D有爭議既畫面 (佢如果睇自己個IG應該知咩事)
希望果幾個星期平安渡過
Ok ge新西嘅剪輯不嬲都係剪到全員好感
@韓國me2day

【Starnews獨家】[MBC《物以類聚》將於本月結束放映]4日,據Starnews獨家報導,MBC決定將於本月結束於今年1月26日首播的綜藝節目《物以類聚》的放映。截止到2月16日,節目的收視率僅為2%,之後收視率持續低迷,最終MBC決定結束節目的放映。

該節目由殷志源-朴明秀-張聖圭-印教鎮-李洙赫-黃光熙-金聖圭-李龍真-河升鎮-鄭赫等10名藝人出演,是韓國首部尊重取向的綜藝節目,10名出演者在相同情況以不同的反應帶給觀眾趣味和共鳴以及歡笑。另外,後續節目還在討論中。

https://www.weibo.com/2482557597/J0obtisuv
其實全知都剪得ok嫁
係最後chat group出左事咋
我諗個剪接都估唔到咁都有嘢嘈
根本好平常既事
SJ咪又係咁
Sj嗰個好好笑
哈哈搞到我都有啲興趣睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞